Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ciekawa manifestacja w Toruniu |
Na miejscu Panów Zajkowskiego i Piorunka bym nie odchodził. W końcu nawet takiemu Lepperowi się odmieniło to czego spodziewać się kilku skandujących kibicach.:-) Ja tam piłką interesuję sie od święta ale rozumiem, że jakby Zarząd ŁKS był 100% OK (z tego co czytałem wynika, że tak chyba nie jest) to byłby awans od razu do pierwszej ligi? Czy ten środowy puchar to porażka?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ciekawa manifestacja w Toruniu |
"no tak, ale skoro zwrocil im po zlotowce, to oznacza, ze wydali po 14 zl. kazdy, a 14x3=42" Nie. Flaszka kosztowała 45-5zł = 40zł + 2 zł dla chłopaka czyli w sumie wydali 42zł (w sumie i na flaszkę i na chłopaka).
|
|
Jutro tj. 3.05.2006 odbędzie się akcja "Sprzątanie Narwi 2006". Organizatorem całego zajścia jest klub płetwonurków z Łomży "Podwodny Jeleń". Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych. Więcej info: www.podwodnyjelen.prv.pl pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Mam inne wrażenie, ale pewnie zaraz niektórzy stwierdzą (jak zwykle ci sami), że nie mam racji. Coś jest nie tak z tym zarządem. I jak temu zarządowi naprawdę leży na sercu dobro ŁKSu to niech się poda do dymisji. Drogi zarządzie i tak pracujecie społecznie (tak przynajmniej twierdzicie) to czemu się tych stołków tak trzymacie. Odejdźcie dla dobra klubu. Jeszcze 2 dni temu chcieli tego zawodnicy i kibice. Co was tak trzyma? Polityka?
|
|
lepiej z mundrym stracić niż z ptysiem znaleźć.....? ;))
|
|
Temat postu : "Kibice co Wy chcecie od urzędu miasta" To ma wspolnego że Wy... "kibice" czepiacie sie wszystkiego i wszystkich (jak napisał Krzycho) i nigdy Was nie mozna zadowolic.Na Łksie były cegiełki do kupienia to powiedz mi ilu z Was (zagorzałych kibiców z młynu) ją zakupiło :) A zreszto co tu gadac ,nie mam ochoty sie znowu kłócic :) Pozdro pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Kto się głombem urodził kapustą nie umrze. Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy ;D
|
|
03.06.2006r. Chyba o to Ci chodziło? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |