Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS już gotowe do przejęcia władzy |
a zacytuj mi gdzie powtarzam takie głupoty, że słuchacze punk-rocka się nie myją!!!!!!!!!!!! śmiałem się z dyskusji... ale w przeciwieństwie do Ciebie jestem tolerancyjny wobec stylów muzyncznych czy sposobu ubierania... no chyba, że ktoś pisze sobie na ubraniach 666 i nosi pentagramy - to są zwykli debile, którym śmiechu warta ideologia przewróciła w bani gorzej niż jakiekolwiek jaranie... Kamil
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS już gotowe do przejęcia władzy |
hahaha a kto wam powiedział ze członkowie dura lex ubierają sie jak punki i wogóle ja jako perkusista moge to potwierdzić nikt z nas ptrócz gitarzysty nie jest żadnym punkiem i my nie gramy tylko punka ale tez h/c albo coś w stylu takiej kapeli jak 36 Crazyfists i Avenged Sevenfold jeśli ktoś o nich slyszał. pozdro NoFuck Drummer Zbych
|
|
cały rok kobiety są urocze, ale szczególnie latem mogą (i to czynią) wyeksponować swoje wdzięki :) Nigdy nie zapomnę pewnego sędziwego pana, który tak się zapatrzył na piękną dziewczynę w letniej sukience, że wjechał na krawężnik osiedlowej uliczki i uszkodził sobie kołpak w kole :DDD Pozdrawiam cdn...
|
|
juz raz był podawany .., poszukaj we wcześniejszych tematach o pracy dla nieletnich. . . ps. polowa 47 "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
hehe ja juz widzialam to :)
|
|
praca dla niletnich ...hmmm łakowa ;) Jurand
|