Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Było przestępstwo przy scalaniu? !!! |
Dla tych wszystkich, ktorzy z roznych powodow nie mogli stawic sie na meczu. Do przerwy ŁKS prowadzi 2:1. Najpierw samobója zapakował Łuba. Potem strzelili jeszcze Adamski(karny) i Łukaczyński.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Było przestępstwo przy scalaniu? !!! |
Uderzył deszcz, wybuchła noc, Przy drodze pusty dwór, W katedrach drzew, w przyłbicach gór, Wagnerowski ton. Za witraża dziwnym szkłem, Pustych komnat chłód, W szary pył rozbity czas, Martwy, pusty dwór. Dorzucam drew, bo ogień zgasł, Ciągle burza trwa, Nagle feria barw i mnóstwo świec, Ktoś na skrzypcach gra, Gotyckie odrzwia chylą się I skrzypiąc suną w bok I biała pani płynie z nich W brylantowej mgle. Zawirował z nami dwór, Rudych włosów płomień, Nad górami lecę, lecę z nią, Różę trzyma w dłoni. A po nocy przychodzi dzień, A po burzy spokój, Nagle ptaki budzą mnie Tłukąc się do okien A po nocy przychodzi dzień, A po burzy spokój, Nagle ptaki budzą mnie Tłukąc się do okien Znowu szary, pusty dom, Gdzie schroniłem się I najmilsza z wszystkich, z wszystkich mi Na witraża szkle, Znowu w drogę, w drogę trzeba iść, W życie się zanurzyć, Chociaż w ręce jeszcze tkwi Lekko zwiędła róża... A po nocy przychodzi dzień, A po burzy spokój, Nagle ptaki budzą mnie Tłukąc się do okien A po nocy przychodzi dzień, A po burzy spokój, Nagle ptaki budzą mnie Tłukąc się do okien fajna stronka http://www.teksty.org/ i fajne radio na niepogodę http://www.screamer-radio.com/ A w weekend będzie +20 stopni i znów będzie na co ponarzekać
|
|
Naprawdę fajna stronka Ja_nk_u :) Radio pewnie też ,ale nie mam pojęcia jak to działa. Ciepełka nam niestety brakuje,więc ograniczymy narzekanie na jakiś czas do minimum:) Jeśli oczywiście będzię tak jak mówisz. ...stary, dobry przebój Budki Suflera...i jaki piękny...i tak jakoś dziwnie nastraja... Pozdrowionka.
|
|
U mnie 2 audiki i z każdym spokój.
|
|
Do furmanki - jak znalazł, lepszych nie trzeba :D
|
|
To może ja zacznę :) Od bardzo prostej zagadki :) Co jest cięższe?? Kilogram metalu czy kilogram pierza ?? :):) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
kto jest wlasciwie wlascicielem lks-u ? Zbych
|
|
saneone moze kiedys sie dowiesz :D mrs sie dowie napewno ... jarek
|
|
miłego dnia wszystkim śpiochom :)
|
|
Janas, ja nas na Mundialu nie widzę!... uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Wymiana na dowód rejestracyjny kosztuje potem tyle, ile normalna rejestracja auta.
|
|
Wiem, że jest w Łomży młody, trzyosobowy zespół Fonix. Swego czasu reklamowali się w bezcennej. Możesz spróbować się z nimi skontaktować poprzez maila: fonix1@o2.pl, niestety telefonu nie mam zapisanego. Zbych
|
|
popieram przedmowce. szkoda ze ja tego nie napisalem. pozdrawiam pana cornales!
|
|
Kisielnica chociaz ta w Budach Czarnockich tez ma swoj urok a szczególnie ten wodospad z kamieni ;)
|
|
polecam 2 lo :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |