Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVN przegrał proces z Romanem Giertychem |
Thx za info ;-), bo ja nie mogłem iśc...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVN przegrał proces z Romanem Giertychem |
Wynik utrzymał się do Końca!!
|
|
cieszy mnie kolejna wygrana :] Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nadzieja pozwala wierzyć w to co niemożliwe... Głupota, dążyć do tego... Zbych
|
|
PEUGEOT oczywiście. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
...moje przemyślenia chyba jednak nie są ,aż tak ...głębokie...może za słabymi trunkami się raczę? Ale ten "Książę"- no no nie powiem...ciekawy okaz:)))
|
|
cycq: zapraszam, kretynie. Z góry zapowiadam, że nie zamierzam więcej odpowiadać na Twoje głupie posty. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Hmmm, więc głupiec pełen nadziei dąży do niemożliwego..., przynajmniej nikt mu nie powie "...beznadziejny głupcze.." pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
ja jeszcze nie spalam, ale dzieki i nawzajem dzis dzien dziecka, a ja niestety dorosla jestem wiekowo, ech, jak ten czas leci ptysiu wrocil, wiec szczesliwego dnia dziecka ptysiu91, a w dodatku masz wakacje przed soba, jak ci dobrze
|
|
...i żeby deszczowa chmurka wisiała jedynie nad tymi niegrzecznymi dziewczynkami i chłopczykami a po zmyciu ich grzeszków deszczowymi kropelkami niech sobie leci w dal :) Pozdrawiam uśmiechnięty
|
|
a jeżeli kot ma długość 40 cm to ile waży kilo śledzi??? :] pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Noł problem. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
zbyniulek, dzieciaku ladny, Ty sie nie zastanawiaj, czy znajdziesz zespol grajacy na zywo, bo nie znajdziesz. I proste. Ty sie marw zeby ten zespol zechcial choc zaspiewac na zywo. Bo powiem Ci w tajemnicy, ze o taki BARDZO trudno. Jak Ci tak bardzo zalezy ''na live'', to wez tych trzech z akordeonami i tamburinem, bo o ile sie orientuje, nikt w Lomzy nie wsadzil jeszcze mini disc-u, czy tez mp3 w miechy. Wszystkiego dobrego na nowej drodze, trzymaj fason!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |