Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cimoszewicz nie wystartuje w wyborach prezydenckich |
sorry, ale większość z Was to laicy... buahahahha... nie mogę... cdn...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cimoszewicz nie wystartuje w wyborach prezydenckich |
Hej Ludziska Umiem Pisać DObŻe I BeS BlEdNe Mam 5 z PoLsKieGo (ZDZ wojska Polskiego pani Okurowska ) WłaSNie ODstałem Na Dzien Dziecka CyFlówke I Lubi ZdjEciA :D pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
A może prawdopodobnie nie mają zamiaru sprzedawac ŁKSU, tak by było najlepiej. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???
|
|
Wróciłem... oks... ale musze lecieć narazie all
|
|
k.kibicŁKS a czemu nie??Czy mam inne prawa niż ty... ?? Zbych
|
|
To ze ty sie ze mna nie zgadzasz to akurat wiem ale... co Wy byscie chcieli ??? Ja nie widze jakos innego rozwoju dla tego miasta !
|
|
Wracaj tam skad przyszedles... ze strefy cienia...
|
|
"nemo" napisał: //To jak jesteś kibicem to zróbcie zbiórkę pomiędzy sobą po 250zł. 250zl x4000 daje nam milinon złotych// Drogi nemo my kibice z Łomży ten milion uzbieramy, ale naesze podatki, którymi dysponuje miasto to 180 mln zł Jeżeli pełni uznania dla historycznego sykcesu radni uchwalili dziś dla ŁKS-u 15 750 zł (piętnaście tysięcy siedemset pięćdziesiąt złlotych) to daje pełny obraz. Łomżanie rozliczcie swoich radnych! I to jest paradosk, że największe sportowe wydarzenie w historii Łomży zostanie zignorowane. Kibice ŁKS, władze miasta mówią Wam jesteście smieciami społecznymi. Władze miasta, kibice Was ocenią.
|
|
Sugerujesz że Gazela może zostać upolowana ? :)
|
|
"Drogi nemo my kibice z Łomży ten milion uzbieramy, ale naesze podatki, którymi dysponuje miasto to 180 mln zł" Weź pod uwagę, że większośc osób tak tu chwalących tu ŁKS i wymagających od miasta wsparcia sowjego ukochanego klubu to niestety osoby NIE płacące podatków. Po drugie spytaj się osoby płacącej podatki co by wolała nowy stadion, czy zajęcia dodatkowe zajęcia dla swoich dzieci. I zgadnij co by wybrała? (oczywiście zaraz tu pojawi się pełno odpowiedzi, że oczywiście nowy stadion, ale to forum nie jest w żaden sposób reprezentatywne) "Nemo idąc Twoim tokiem myślenia proponuje zrobić zbiórke pieniędzy i zbudować basen - powodzenia." Napisz mi ile osób czynnie korzysta ze stadionu teraz (kibiców nie liczymy) i o ile ta liczba wzrośnie po modernizacji stadionu. Dla młodzieżowych grup ten stadion jest wystarczający, a modernizacja stadionu dla 11 piłkarzy, którzy przez rok pobiegają sobie po boisku, po czym spadną z powrotem do III ligi jest trochę bez sensu. I porównaj to z ilościa osób korzystających z basenu, lub jakiejś dużej sali gimanstycznej w naszym mieście... "Modernizacja stadionu owszem musi być ale uważam, że jak już robić to robić wszystko, podgrzewana murawa oświetlenie itd.Dlaczego miałaby polska reprezentacja np, Młodzieżowa albo jeszcze inna nie grać czasem w łomży takie mam przemyślenie, poza tym tereny macie ładne kasę można bić na zgrupowaniach różnych drużyn i nie mówię tu o reprezentacjach tylko. Trzeba najpierw zainwestować!!!!" Pokaż mi DOWOLNY stadion w Polsce, który przynosi zyski z jego samego wynajmowania na różne zgrupowania itp, itd.
|
|
nędzna prowokacja... cycq: ja jestem ciekawy kim ty jestes i gdzie dokladnie mieszkasz, bo w parku na woj. polskiego spedzilem pol dziecinstwa... pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Yo Mada Faka To też jest dobre. Pozdrawiam dzieciaków z Południa :)
|
|
Oni wezmą w granicach 10-15 tys. , a ktoś tu napisał ze w polsce nie ma takiego zespołu ktory wziąłbym 50 tys?? Przecież ich troje swego czasu brało 100 tys. i to było oficjalnie gdzies mowione.
|
|
Nemo to jakiś straszny malkontent sportowy. Czyżby gruby, zajadajacy chipsy przed telewizorem komentator pilki nożnej. Wspaniale potrafi tylko krytykować i narzekać. Jak nie rozumie znaczenia wejścia ŁKSu do II ligii to niech lepiej nic już nie mówi a basen ? Dobry pomysl ale chipsy możesz spalać także w inny sposób. Zbych
|
|
" Po człowieku zostają tylko buty i telefon głuchy" (ks Jan Twardowski) sram na karłów, eunuchów katyńskich
|
|
las vegas , las parman , las rembertow !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |