Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS pracuje na poparcie dla PO |
dochodza mnie sluchy ze nasi wladcy (sroczynski i brzezinski ) chca sprzedac nasz ukochany klub ! podobno przez nasz klub maja same klopoty !!! poparcie podobno maleje ?????????? lapy precz !!!!!! cdn...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS pracuje na poparcie dla PO |
A jaka popularność w Łomży! Okazało się, że miasto za 5zł zorganizowało imprezę dla prezydentów, kilku pracowników ratusza i ich rodzin. Artykuł na 4ce cdn...
|
|
5000zł - oczywiście :D
|
|
Mnie nachodzi czasem myśl: "Amazonka wysycha, obszary pustynne przesuwają się bliżej biegunów, zmniejsza się strefa umiarkowana, poszerza tropikalna, Yangcy prawie całkowicie straciłą swoją florę, a ludzie zamiast brać się za robotę kłócą się o marne dolary. Co im przyjdzie z tych dolarów za 30 lat?" cdn...
|
|
Podobno... nie jestem pewien ale... slyszałem, że... doszły mnie słuchy, prawdopodobnie.. nie wiem czy jest to prawda ale... chodzą plotki, że... mój kumpel słyszał, że chyba.. etc etc. easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
mieczkoś debilu , nie wypowiadaj sie w tematach o ŁKSie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |