niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk to najbardziej brutalny polityk ostatniego dwudziestolecia...

Najlepsze dla zwykłych ludzi są samochody produkcji japońskiej i niemieckie j. Wybór marki i modelu pozostawiam forumowiczom.

P.S. Omijajcie samochody na F: Fiat, Ford, Francuskie (choć są pojedyncze egzemplarze warte uwagi)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk to najbardziej brutalny polityk ostatniego dwudziestolecia...

Żal dupę ściska po tym co pokazali na Śląskim kibice. To nie byli polscy kibice, to była piąta kolumna wysłana przez Niemców, aby rozbić psychicznie nasz zespół przed Mundialem i im to się udało. Po co te okrzyki „Jurek Dudek” i „gdzie jest Franek łowca bramek”? Podważały tylko autorytet selekcjonera u zawodników i zniechęcały do gry. Przecież i tak te okrzyki nie spowodują powołania ich na mistrzostwa! Gwizdy, gdy nasi piłkarze byli przy piłce i śpiewy „jeszcze jeden” gdy Kolumbia nacierała na naszą bramkę odebrały ochotę do gry naszym piłkarzom i naprawdę, zniszczyły ich psychicznie. Fakt, nasi zawodnicy grali słabo, ale wydaje mi się, że jest to wynik ciężkiego zgrupowania w Szwajcarii, które miało zaprocentować za 10 dni. Teraz, aby zaprocentowało potrzebny jest dobry psycholog. Kibice powinni być ze swoją drużyną na dobre i złe, a nie wieszać na niej psy. Ja ocenię Janasa i jego wybrańców dopiero po Mistrzostwach i wszystkim wam to radzę!
P.S. Mam nadzieję, że ta stracona bramka wyjdzie tylko Kszczakowi w przyszłości na dobre, a strzelona przez Jelenia zagwarantuje mu grę w pierwszym składzie lub jako jokerowi.

rudy błazen z druhem

Górski sie w grobie przewraca!!!

Gdzie w Łomży można wynająć niedrogo busa na wycieczkę?

oj dzieci, i duże dzieci. A z czego ma żyć te 4lomza ?? Z Waszego pieprz*nia na forum?? Utrzymujecie tą stronę, że chcecie bez reklam. To nie strona rządowa. Pojęcie komercji proszę sobie przypomnieć !

dziurawego wora nigdy się nie zapełni ???

waldek 27

Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org