Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Informacja PKS w Łomży |
Pierwsza bramka nie byla wina Boruca , ale druga ... no coz... Grzesiu R. tez barwo ładnie grał!!! Z jego zalentem, techniką i atomowym strzłem to tylko do Barcelony!!! Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Informacja PKS w Łomży |
Do soboty! Tak mówili w TV:) A potem podobno poprawa pogody!!!!! I zaczniemy normalnie żyć. Dość przesiadywania w czterech ścianach! ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wiem tylko jedno karmorany mają bardzo żrące odchody widziałem na Mazurach miejsca w kórych kormorany się osiedlają wszystkie drzewa są suche poprostu mają tak silne odchody,ż drzewa usychają. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???
|
|
By się coś przedało zrobić z tymi reklamami. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???
|
|
Tak jak mi radziliście dałem ogłoszenie na 4lomza.ale w ogłoszeniach nikt się nie zgłosił. Szukałem też ogłoszeń było tylko kilka, które pasowały mi, ale wszystkie są już nie aktualne. Może są jakieś inne strony, w których można dać ogłoszenie Pozdrawiam Jarek1
|
|
Janasowi to podziękujecie po MŚ. Wtedy skłądac pretensje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |