niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem....

Jeśli o mnie chodzi to i tak nie będe słyszał co się tam dzieje, także niech

warczą.

waldek 27

Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem....

Verbe ściągnął sponsor główny czyli Browa Łomża i to on za to płaci.
Taki jest ich sposób na promocje, i Klubowi nic do tego.

Ludzie co Wy chcecie od urzędu miasta.Przecież oni są przygotowani na II
ligę.

W pierwszej kolejności rok temu zrobili boisko treningowe po drugiej stronie ulicy -bardzo dobra płyta trawa tak zielona że aż miło patrzeć,a równiutkie jak stół bilardowy(boiska do tej pory niema).

Druga to modernizacja stadionu -przetarg ogłosili chyba z pół roku temu,prace na dniach się skończą.(Urząd marszałkowski w styczniu już obiecał drugie tyle kwoty co da miasto Łomża.Urzędnicy z miasta tak zwlekali z kasą na modernizacje i całą winę zwalali na Urząd marszałkowski .Przez nich (darmozjadów Łomżyńskich z urzędu miasta) terminy przetargów przeciągneły się o kilka miesięcy .

Trzecia to parkingi.Włodarze Naszego miasta są przegotowani i otwarci na kibiców z całego regionu.Zrobili fajny parking przy muszli wyłożyli kostką brukową zawsze te 100 samochodów wejdzie.(nic kompletnie nie myślą -póżniej zakaz parkowania na całej ulicy Zjazd i z bani tacy z nich geniusze

Czwarta sprawa to kasa.Cały samorząd Łomżyński doszedł do wniosku że przez ostatnie 2 lata najwięcej promocji dla miasta dał ŁKS.(bardzo dobre wyniki ,Rekordowa seria wygranych ,duże frekfencje kibiców na meczach w Łomży.W związku z awansem klubu na zaplecze OE postanowili wykorzystać na dalsze promowanie miasta.Zagospodarowali kasę i postanowili wspomagaż drużynę kwotą 40 tys.miesięcznie.(JESZCZE JAKBY MOGLI TO BY ZABRALI)

Miasto nie zrobiło nic ,kompletnie nic chociaż już od ponad roku był temat II ligi w Łomży.

zagadka

HAŃBA to zachowanie kibiców !!!!
Po co oni wogóle poszli na ten mecz ?
Fakt grali Nasi strasznie, ale kibice są od tego aby wspierać drużynę a nie zachowywać się jak zgraja debili

WSTYD WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD !!!!

KUSZCZAK NIE DAJ SIĘ !!!!!!

cdn...

W Baltica Travel mają busy i chyba jakiś gościu w taxi bis

Rafałek:Wtedy było 3 miejsce ale powiedz szczerze czy teraz równiez wierzysz że bedzie 3 !!?? <lol2>

Łewap....od Górskiego...Z szacunkiem do ciebie.... ale trzeba okazać szacunek zmarłemu!!

cdn...

Aż strach pomyśleć co by było gdyby bramkarz Kolumbii gał w ataku na 2 bramkach na pewno by się nie skończyło ahahahahahaa o lol
Dziękujemy Janasowi

Rozumiem ze wiekszosc Szalikowcow słucha hip hopu ale ten rodzaj muzyki chyba niebył by najbardziej odpowiedni na taka okazje.

cdn...

Włąsnie co do rasiaka to niekomentuj bo zesie sie go usrali... wcale dobry piłkarz a jesli wam niepasuje to poprostu wasz problem. ale niemusicie go obrazac go na publicznych forach typu Onet, itp. :] niemowie akurat o was tylko konkretnie o kibicach. Jelen zagrał dobre 20 min. :] A Dudek no moze i powinien jechac ale juz trudno co sie stało to sie nieodtsanie. Franek NIE. Powtarzam POŁ Roku bez GOLA>

rudy błazen z druhem

racjonalista ja niby jestem optymisto ale z to załogo to naprawdę wiele nie zawojują tego jestem pewien. Możecie mieć nadzieje i wiarę, tego wam nie bronie eheh no ale spójrzmy prawdzie w oczy z czym do ludzi ;]

Rafalek to jak o 4-6 piwek??? na tyle na pewno stać mnie ;]

Pesymiści piłkarscy i kibice z Bożej Łaski, trener św.p.Kazimierz Górski w trumnie przewraca się słysząc Wasze biadolenia, bo Sam na własnej skórze odczuł krytykę takich znawców piłki nożnej.
Poczekajcie z krytyką po mistrzostwach.

Pozdrowienia

cdn...

Od Kazimierza Górskiego to morze sie odczepmy.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

zapomniałem dodać, że właściciel tego merca może wkrótce zaskoczyć nas jeszcze bardziej niespotykanym okazem

o ile w/w merc występuje w liczbie ok. 20 w Polsce
to restaurowane bmw coupe [modelu niestety nie znam] jest jeszcze bardziej unikalne

smiech na sali.. I oni chca jechac na mundial .. haaa chyba meczz telebimow ogladac..

cdn...

Niektóre wypowiedzi naszych piłkarzy po tym meczu:
Jacek Bąk: Po tym, jak potraktowali nas dziś kibice, mogę jedynie stwierdzić, że w Chorzowie powinny odbywać się koncerty, a reprezentacja niech gra w Warszawie.
Ireneusz Jeleń: Szkoda też, że publiczność nam nie pomagała. Mam nadzieję, że kibice wybaczą nam tą wpadkę i będą z nami na dobre i na złe.
Mirosław Szymkowiak: Publiczność ma prawo gwizdać i wyrażać swoje niezadowolenie, ale nie powinna witać gwizdami piłkarza wchodzącego na boisko, jak to było w przypadku Grześka Rasiaka.
Artur Boruc: Z takimi kibicami to nawet nie jest żal się żegnać. W ogóle nie wiem, czy powinniśmy się żegnać. Odstawili lekką wieś.
Michał Żewłakow: My byliśmy słabi, a publiczność dostroiła się do naszego poziomu. Po tej porażce zostaniemy pewnie sami.
Jesteśmy z Wami, Polacy jesteśmy z Wami…

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org