niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ile zarabia nasza władza?

Alergicy na pewno są szczęśliwi. W końcu można iść na spacer na łąkę...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ile zarabia nasza władza?

W Kisielnicy u Staniurskiego byłem 4 tygodnie temu sala jest naprawde

ładna i pomieści dużo oób ale cenowo się nie orientuje.

waldek 27

Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???

Poprostu wielka hańba dla wszystkich Polaków ;/;/ Obcokrajowcy pewnie boki zrywają... Z takim zespołem na mundial ?? Chyba z trybun!! Jak bym nie znał tego zespołu to zapytałbym jakim cudem oni wogóle wyszli z grupy... WSTYD!!!

rudy błazen z druhem

Bez komentarza.... To po cholere tam wogóle ten bramkarz był!!?? Chyba żeby ładnie zdjęcia wychodziły...

cdn...

Nie,nie!! Najpiękniejsze są te które posiadamy :)

cdn...

TOYOTA AVENSIS 2.0 D4D naprawde warto gorąco polecam.

waldek 27

Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???

Nienajlepsze zachowanie polskich kibicó, w taki sposób to oni piłkarzy na uchu napewno nie podniesli.Szkoda Tomka Kuszczaka bo to naprawdę dobry bramkarz no miał pecha ale tez niejest bez winy, ale ogólnie bardzo utalentowany młody zawodnik, szkoda tez Grześka Rasiaka on również jest dobrym napastnikiem i kibice troche za bardzo na niego usiedli on jescze pokarze na co go stac ale napewno przy takiej postawie kibicó niełatwo mu było grac ( o przejecie to gwizdy:( ) Niepotrzebne moim zdaniem powołanie Brożka - powinien jechac Saganowski. Swietne kilka minut Jelenia pare dobrych akcju na skrzydle no i ten gol...:] mysle ze jego pozycja w reprezentacji to własnie prawa pomoc a w Napadzie powinien na MŚ zagrac Żurawski z Rasiakiem lib Smolarkiem.
Do Mieczkoś997:Oglądałes przedmeczowe studio w TVP2 tam Antoni Piechniczek mówił ze w ostatnim pzygotowawczym meczu za jego wodza przed MŚ tez była przegrana i to bardziej dotkliwa bo 3:0 i to z 2ligową Polonia Btom ! A sam wiez co osiągneli na MŚ a jak nie to ci przypomne 3 miejsce ;] I TO BY BYŁO NA TYLE !

Guti/Jeres:
trzeba było dawać bez pytania ;) wyślij już na nowy adres.
Ale coś mi się kojarzy że tę blachę albo widziałem albo już u nas była...

Nawet jesli to lepiej zeby Browar dal ta kase chociazby na oddluzenie klubu!
Pomijam fakt ze chyba lepiej bym sie bawil przy zespole dicho-polo niz przy takim pseudo rapie!
Pozdr.

to nie jest hiphop przecież... to jest pop (jak sami twórcy to określają)...

Zbych

nie za słuchanie tej muzyki kupujesz bilet ale po to żeby pomóc klubowi... a wam jak zwykle nic nie pasuje... nie podoba sie ! możecie wyjść po meczu i nie świętować razem z innymi. Władze kluby czy sponsor (tego nie wiem) chce zrobić imprezę na której ludzie będą mogli świętować zdobycie puchar i do tego wybrano taki zespół... jak go nie lubię to nie słucham... ale z tego co wiem to i tak wszyscy będą sie bawić bardzo dobrze przy tym zespole tak jak przy innych disco polo które występują na różnych imprezach w Łomży. Każdy słucha tego na co ma ochotę . . .

cdn...

to co zrobil kuszczak to swoja droga a rasialdo nie wykorzystal 100% sytuacji dewniak je***

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org