niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy wkrótce nasze kontyngenty pojadą od Iranu ?

Ja osobiście raczej bym się w to nie bawił.Jeździ po Łomży Passat,który był właśnie przerabiany z wersjii UK na "naszą" i się po prostu rozłazi jak stary,"budyniowaty" MB 123 (nie wiem ocb dokładnie,ale z relacjii właściciela coś tam było cięte,spawane,przerabiane...).Nie wiem czy to wina samej ingerencjii w konstrukcję przodu auta,czy też nieumiejętność jej przeprowadzenia,ale nawet sam człowiek,który to auto ściągnął i przerobił stwierdził,że nigdy nie zrobiłby tego ponownie.Roboty od cholery,a i tak nie wszystko idzie dograć (to te właśnie duperele,o których mówił SaneOne),a różnica w cenie zakupu pomiędzy oryginalną wersją LHD nie jest adekwatna do czasu i nerwów,jakie trzeba poświęcić.Chcąc pozyskać auto taniej wolałbym kupić lekko uderzone do zrobienia niedużym kosztem,aniżeli tak je bebeszyć.Takie moje zdanie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy wkrótce nasze kontyngenty pojadą od Iranu ?

Nie Hajnówka... ale już bliżej niż dalej. :)

wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz!

http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com

Re: Czy wkrótce nasze kontyngenty pojadą od Iranu ?

Tak Gazelo, do soboty ma lać a potem zacznie padać :). A tak ogólnie to deszcz potrzebny jest ze względu na bardzo niski stan wód gruntowych. Niech więc pada sobie, na zdrowie :).

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org