Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy nie umarł na darmo? |
pracowac w radzieckim burdelu na kolkach buahahahaha :D rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy nie umarł na darmo? |
A kto to robi??? Znacie może kogoś z Łomży bądz okolic co się tym zajmuje Jurand
|
|
Siema ja mam zespół zajebisty BOSS. Jak chce to dam ci namiar zajebiscie grają. rudy błazen z druhem
|
|
chciałbym zespół grający na żywo
|
|
PROPONUJE ŁKS BROWAR ŁOMżA CHłOPAKI GRAJą SUPER. A TAK NA POWAżNIE TO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!
|
|
Kiedyś musiało to nadejść... rudy błazen z druhem
|
|
dobra bez kłutni :) ale teraz mi sie nasuwa pytanie po wyczyszczeniu juz mojego kąpa I czy mozna naprzykład suchą szmatką przetrzec ram albo karte graficzna....:/?
|
|
Oboje (MrS i cycq) nie dorastacie ptysiowi do pięt... On jest *** ale Wy jesteścię w ogólę pustakami. Pozdrawiam. cdn...
|
|
Kolejna, niezbyt trudna, zagadka. rudy błazen z druhem
|
|
bueheh zajebisty dialog :D spotkali sie? adios ptyś
|
|
a zresztą co sie dziwić??? czy wiesz ile taki muzyk zarabia w orkiestrze kameralnej??? grosze!!! grosze jak na człowieka takiego uzdolnionego!!! każdy w dzisiejszych czasach musi sobie jakoś radzić. fakt! pewnie to żenada dla niego ale co zrobić?!?
|
|
...jesli tak bedzie to znowu bedzie trzeba czekac az poprawia swoje oferty...moze uda sie za pierwszym razem...oby ! Ps: 100 % poparacia dla Pana Macieja Zajkowskiego cdn...
|
|
Oczyścić trzeba szczególnie wszelkie styki, można i szmatką. Problem z kondensatorami też przerobiłem jakieś 3 lata temu. Problem dotyczył kontrolera dysków. Przelutowałem dwa kondensatory i było ok. Zwrócić jednak uwagę należy że płyta główna jest złożona z ok 5-7 warstw laminatu i domowym sposobem nie zawsze da się naprawić :). cdn...
|
|
Powiem tylko tyle wieczny odpoczynek racz mu dać....
|
|
buu i znowu wymiana dysku rodzice oszaleją heee:) moze tymrazem znowu wieszy
|
|
Hmm popytam w Piątnicy. A kto wiec jakie części trzeba zakupic żeby przelożyc fajerke z prawej na lewą?? A i czy trzeba skrzynie biegów zmieniać? rudy błazen z druhem
|
|
Tak, zgadza się. To popularny "Waryniak".
|
|
po pierwsze nalezy uważnie czytac r-ki z TP.SA po drugie zalozylam indywidualne konto i wkazdej chwili moge sprawdzic jakie uslugi zamawialam ,, po trzecie UMOWA! mialam takze" numery" - np. uslugi , ktorych wogole nie zamawialam , przekroczenie limitu impulsow. ZWROCILI WSZYSTO CO DO GROSZA! były próby wykręcenia się - ale umowa to umowa! w sumie zwrocili około 450 złotych, nawet zadzwonili , przeprosili -są w tej chwili bardzo uczuleni ,podejrzewam ze abonenci im uciekają . W tej chwili przyglądam sie NOM! i coraz bardziej mnie wkurzaja ,ale lada moment (przestudiuje umowe) i podejmę decyzję! pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
Gdzie w Łomży można kupić nowe telefony bez aktywacji oprócz komisów. Osobiście wiem, że można je kupić w Germanosi i Avansie, a może zna ktoś jakieś inne sklepy na terenie miasta?
|
|
A ja polecam ci się Zespół muzyczny w składzie 3 osobowym 2 akordeony + tamburyn. Możliwość doboru repertuaru na imprezę.Gramy na żywo i z podkładów .Występowaliśmy na różnych festiwalach miedzy innymi na Festiwalu kapel weselnych w Jeleniej Górze.Gramy dl;a młodych i starszych wszystkie utwory zagraniczne i polskie.Ceny zawsze do negocjacji.Dajemy dla użytkowników forum 4lomza rabat .Zespół M I X
|
|
i info nr 2: "Sprawa z przełożeniem kierownicy jest... różna. Wszystko zależy od modelu i założeń producenta. Napewno nie jest to ani hop ani siup... Wink Nie dalej jak dwa tygodnie temu byłem w serwisie Magneti Marelli z problemem przerywania w moim MB. Gdy moje auto było badane przyjechał koleś Renault Laguna dCi. Po podłączeniu pod komputer okazało się że wyskakuje kilka błędów niemożliwych do wykasowania... Jak się później okazało auto było kupione w wersji UK i u Nas była robiona przekładka. Niestety sieć Multipleks żądzi się swoimi prawidłami i nie lubi zmian. Oczywiście jest to nowoczesne auto i nowoczesna technologia. Ale w pewnych autach może być taka sytuacja że instalacja elektryczna nie da się przełożyć z jednej na drugą stronę. A dokupienie instalacji, kolumny i pedałów może być czaso i kaso - chłonne. Tym bardziej przy dość rzadko spotykanym modelu jakim jest AE86. Nie jestem pewien ale chyba "chodzą słuchy" iż np VW jest nie wdzięcznym autem do przebudowy. Biorąc (dla przykładu) pod uwagę wiedzę z troszkę większego kalibru: przekładka w Scaniach serii 4 jest nieopłacalna a na przykład Renalt Magnum czy nawet najnowszy MAN TGA bez problemu (autoryzowany serwis MAN - Wolica/Nadarzyn jest zastawiony ciągnikami siodłowymi na angielskich blachach). W przypadku auta ciężarowego robiąc taką operację w warsztacie jest to koszt około 10tys zł gdzie wliczone są w to wszystkie potrzebne części które się wymienia. Czyli deska rozdzielcza, zaślepki, kabelki itd itp. Reasumując najlepiej zasięgnąć wiedzy u kogoś kto miał styczność z taką operacją na danym modelu. "
|
|
nie polecam ,,Plusa,, maja aparaty z simlokiem i nie ściagaja simloka w Łomży. Tylko z tym potem kłopot i dodatkowe koszty. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Tommek - to Sputowski, czy w imieniu Sputowskiego zapraszasz ?? cdn...
|
|
hehe racja. ale może odwołają tego wojewodę bo nie jest partyjny za abrdzo rudy błazen z druhem
|
|
no jak widac to w imieniu...kiedys rozmawialem z Panem Sputowskim i mowil ze chcialby takie zawody zrobic...:) rudy błazen z druhem
|
|
Ty to chyba codziennie w wawie;] No ładny ładny;] Jurand
|
|
Ja tam sie w najblizszym czasie w lot niezapuszczam;] takze jednej przeszkadzającej osoby mniej;p
|
|
Wiadomo o co chodzi z tym lotniskiem w Czerwonym Borze. Wiadomo... śledzie przymierzają się do budowy lotniska u siebie na Krywlanach (teren obecnej giełdy samochodowej) i będą tylko o tym myśleć. Bo przecież jak to??? Łomża by miała w pobliżu siebie lotnisko??? No jak tak można. I dlatego będą rzucać kłody pod nogi i wymyślać, że to drzewa rosną za blisko i są za wysokie, a to że hałas, obiekty mieszkalne, itd. W sumie można sie było tego spodziewać. Nie od dziś ciągną buraki wszystko do siebie.
|
|
Cieszy, że ci działacze, którzy zostali w ŁKS-ie wiedzą, co robić dalej. Tylko czy, aby nie jest za późno? Nie można było podjąć działania zmierzające do otrzymania licencji np. już w styczniu? Kibice i piłkarze zasługują na II ligę, więc wierzę, że działaczom przy wsparciu finansowym (i nie tylko) sympatyków uda się uzyskać licencję na II ligę. ŻEGNAMY STARY STADION, WITAMY II LIGĘ Środa, 31 maja 2006, godz. 17:00, stadion przy ul. Zjazd ŁKS Łomża – Unia Skierniewice NA TYM MECZU MUSI BYĆ CAŁA ŁOMŻA
|
|
666: zamknij japę satanistyczny pomiocie Twego megazłego guru... punk-rock ma podobną genezę co uliczny hip-hop - bunt wobec systemu... Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |