Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
janusz odszedł :( |
Krzyż na drogę:P:P::P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: janusz odszedł :( |
Na Małachowskiego mieszka chłopak (ma na nazwisko bodajże Modzelewski). Wiem, że on ma dobry zespół i spore wzięcie. Dowiem się numer telefonu do niego i napisze tutaj. cdn...
|
|
no to powiem tak: po 1: samochód da się zarejestrować, gdy jest sprowadzony na tzw. "mienie przesiedleńcze" po2: przekładka zależy od modelu auta... np. często sprowadza się ciężarówki i z przekładką nie ma wielkich problemów... auta osobowe już róźnie - gdy istniała wersja z kierownicą po słusznej stronie, wówczas przeróbka jest łatwiejsza... wyjątek stanowią tu niektóre auta japońskie, gdzie można napotkać takie problemy jak: za krótka wiązka elektryczna i takie tam pierdoły... raczej mało opłacalny biznes jak na auto osobowe, chyba, że to np. kultowy Skyline, którego w ogóle nie można dostać jako LHD... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
palant to cie spaskudzil kaleko !!!! ahahhaa popaprancu , odstaw kawe i komputer !!!! wcale bym sie nie zdziwil jakbys byl podobny do tego avatara ahahahhaa !!!!! ...leszcz !! rudy błazen z druhem
|
|
w twarz?? a ja caly czas sadzilem ze zamiast spotkan w 4 oczy wolisz gg :) ale spoooooko bez obaw bede ;) Zbych
|
|
|
Ptysiu91: pozdrówka dla Ciebie i pozostałych tu dzieci !!
|
|
nie wiedziałem ,że W.Borusiewicz gra na weselach.
|
|
Nie wiecie? To popytajcie rodziców, dziadków lub znajomych (starszych łomżyniaków). Mała podpowiedź: to co tam było wiąże się z wodą. Autochton, jesteś przecież łomżyniakiem od urodzenia. Pozdrowienia. cdn...
|
|
MrS za młodych lat byłes chyba mniej pyskaty a teraz co sie z Ciebie zrobilo ;/;/ Matko Boska... :) rudy błazen z druhem
|
|
Podpowiedź tkwi w podpisie zdjęcia... cdn...
|
|
Miesiąc temu podobne rzeczy i u mnie się działy. Na początku komputer resetował się co godzinę, potem coraz częściej. Oczywiście posprawdzałem wszystko, format zrobiłem, zasilacz inny wsadziłem i nic. Aż w końcu przyjrzałem się płycie głównej - ponad połowa kondensatorów była spuchnięta. Rozwiązanie - nowa płyta lub grzebanie się i samodzielna wymiana ;)
|
|
4HuGo stary cmentarz, figura Jezuska ;)
|
|
tak tak gra i są nieźli!!!!! nie maja disco polo w swoim repertuaże tylko fajne przeboje!!!!
|
|
w "Wielkim Dyktandzie" nagroda jest cyfrówka, niech wystartuje :P
|
|
Jeszcze nie wiem gdzie się udam =P. cdn...
|
|
jak sie robi, co sie lubi, to na pewno nie 'zenada', a jak sie przy tym zarabia pieniadze to sie nazywa sukces a ten zespol jest super-gral na moim weselu, drozszy niz inne weselne zespoly w lomzy/w tamtych czasach, czyli 5 lat temu/, ale nawet nie ma co porownywac-polecalabym kazdemu, tylko z tego, co wiem, trzeba sporo wczesniej ustalic termin
|
|
czy sa zdjecia tych obiektow sprzed pozaru
|
|
Oj tak !. Ciepełka by się troszkę przydało :). cdn...
|
|
...pewnie gdzieś z Kalifornii, może San Jose ?? rudy błazen z druhem
|
|
Coponiektórzy to się dzisiaj nieźle popisali w tym temacie. Wstyd po prostu wstyd! I zgadzam się z Malachitem,że ptysiu91 jest nierozerwalnym ogniwem tego forum:) Pozdrowionka:) rudy błazen z druhem
|
|
Ja tak kiedyś miałem. To jest wina dysku- ma uszkodzone klastry i takie rzeczy się dzieją.
|
|
widzę, że się uparłeś... no to powiem Ci, że w całej Polsce jest dosłownie kilka zakładów, które mogłyby się tego podjąć, z czego dwa razy mniej zrobiłoby to dobrze... rudy błazen z druhem
|
|
Dokładnie Hondę Accord ale ciekawe to jest jakie koszta ****?
|
|
mieczkoś997: Ty masz swojego faworyta, hehehehe. Ale sam się prosi. Może pryszcze tak na niego działają. cdn...
|
|
panie wiarus. piszesz pan ze znasz grzeszki Panow Zajkowskiego i Sroczynskiego. Publika lubi takie kawalki. Napisz i podpisz sie pod tym z imienia i nazwiska. Jak naklamiesz to obaj panowie cie dorwa. Teksty "wiem ale nie powiem" wszyscy cwiczylismy w 4-latkach :-).
|
|
Wygląda mnie to na Os. Waryńskiego (Boh. Monte Cassino), być może blok nr 4. Pozdrowienia. rudy błazen z druhem
|
|
Nie prościej sprzedać nawet taniej i pozbyć się problemu. Powodzenia w przekładaniu.
|
|
cyt: "Odchodze z Forum na jakiś czas może na tydzień, miesiąc, wakacje lub na zawsze Pozdro All Ps. Jeszcze Tu Wróce..." Ptysiu: Super informacja. Odchodząc na zawsze zapowiadasz powrót. Nie ma sprawy. Jeżeli długo Cię nie będzie to zrobimy zrzutę i przekażemy mamie, żeby przynajmniej na m-c Ci wykupiła dostęp do neta. Zameldujesz przynajmniej All co dobrego w realu. Pozdrowienia. cdn...
|
|
tu masz kilka zespołów.
|
|
Jedyny zespół w Łomży grający naprawdę na żywo to STUDIO BAND.
|
|
Potwierdzam Pani Jagoda jest extra i bardzo pomaga podczas porodu, jeżeli jest to możliwe. rudy błazen z druhem
|
|
W Plus(ie) Gsm w 4+, to siec sklepow M-Punkt. Sprawdz na stronie oferte, a tam mozesz obejrzec i kupic.
|
|
wczoraj w Wawie identycznego widziałem... ale jeszcze na czarnych blachach i jako Taci eskluzywne... ładnie się prezentował przy tych nowych samochodach...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |