Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Roman Polański w szpitalu ! |
dowiedz sie na statoilu u Piotrka, on cos wie o wyjeździe na mecz Polakow
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Roman Polański w szpitalu ! |
Święto sąsiadów? śmiechu warte. Hasło: ŁKS Łomża - zapytanie daje 56 600 trafień w sieci www. Hasło: Święto sąsiadów Łomża - zapytanie daje 241 trafień. A przy okacji zanlezłe info że jest to organiozowane w 9 miastach w Polsce porażająca popularność.
|
|
Witam. Napisz, o jakich usługach myślisz... cdn...
|
|
Koma-piękne są te cytaty, złote myśli, wiersze... ...tylko czasami jak serce i dusza płaczą...to żaden uśmiech nie pomaga... ...nawet płacz nie pomaga... Pozdrawiam cdn...
|
|
Ja również przekonałam się o "pomyłkach" TP sa. Kilka razy w fakturze do zapłacenia naliczone były sumy za usługi, z którymi związku nie miałam. Musiałam wtedy dzwonić na "błękitną linię", czekać kilkdziesiąt minut aż szanowna telefonistka raczy skorygować błąd TP. Co prawda nie były to wielkie sumy, ale nie zostawiłam tego i nie miałam zamiaru płacić za ich "pomyłki w liczeniu".
|
|
Jeżeli nic nie zamawiałeś to praktycznie za co masz płacić??? waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić ???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |