niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie dawno pisalem ,ze zydowska PO nasze stocznie rozwali a niemieckie ..........

Witaj
To mój stary obiektyw Canona który kupiłem kilka lat temu wraz z analogową 300, już takich nie mają w ofercie. Moją "trzystapięćdziesionę" kupiłem przez Allegro, jak chcesz tanio to tylko z zachodu.
Chociaż obecnie nie wiem co się dzieje na rynku aparatów.
pozdrawiam
Indar

www.grod.org

pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz
powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie dawno pisalem ,ze zydowska PO nasze stocznie rozwali a niemieckie ..........

ciekawe ujęcie przed chwilo widziałem dwie tęcze jedna obok drugiej???

waldek 27

Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić ???

Re: Nie dawno pisalem ,ze zydowska PO nasze stocznie rozwali a niemieckie ..........

W nowym szpitalu wisiało ogłoszenie ale to było 4-tygodnie do tyłu.

waldek 27

Idż do kurii biskupiej może ci udostępnio.

waldek 27

Zorganizować coś takiego to żaden problem trzeba mieć odpowiednio ilość

chętnych???

waldek 27

ahahaha :D

Dziękuję za dobre pomysły , ale niektóre już realizujemy ...

Intencją pracy tego Zarządu od ponad roku było pozyskanie funduszy na rozwój młodziezowej piłki nożnej ale także całego sportu. Uzyskane obietnice na cały sport w postaci 1 % budżetu maista w roku 2006 było nadzieją że nasze dzieci , młodzież i starsza młodzież bedzie miała szanse na taki sam rozwój jak rówieśnicy z Ostrołęki , Białegostoku czy Suwałk...

Jednak wszystko to zostało pominięte i teraz My zaczynamy obrywac za długi naszego Klubu ... Musze przyznać że w ten weekend znów KLub ŁKS zadłuzył się o kolejne prawie 2000 zł , bo chcielismy wysłać ( transport)nasze drużyny / 4 szt. / młodziezowe do rywaliszacji ligowej. Osobiście jest mi przykro kiedy trenerzy przychodzą w piatek i pytają; jedziemy czy nie jedziemy...

Ja wiem , ze my spłacimy wszystkie zobowiązania a ta chora systaucja finansowania młodziezowej piłki nożnej ale myslę że i innych dyscyplin sportu / w których biorą czynny udział także moje dzieci / skończy się wreście... Czy ktoś to w tym miescie zauwazy ... Dzwonią radni , zapraszają na kolejne komisje , a ja zadaję pytanie po co ? , My już wszystko powiedzieliśmy teraz czekamy na skuteczne działanie a nie mówienie o działaniu i pomocy ... Warto przeczytać w BIP-ie miasta Łomża treść spotkań z poszczególnych komisji ... bez komentarza ...

Ja też widziałam tęcze. Cudowne. Od razu na duszy robi się cieplej w taki smutny,zimny i deszczowy dzień.

Zbych

SiaRa i wiarus - to jedna i ta sama osoba !! Z ciekawości zapytam. Któż to taki znany ???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org