Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy POP-y czytali Traktat lizboński przed podpisaniem? |
Nie nie wiem co Pan lubi. Wiem jedno doprowadził Pan Panie Zajkowski do tego, że polityka weszła do klubu. Było różnie. Niekiedy niewesoło, ale nigdy do rozmów miasto-ŁKS nie była włączana prasa. I nigdy nie było komornika w ŁKS-ie, mimo, że klub dostawał jeszcze mniej pieniędzy. A za Pana kadencji już komornik zajął pieniądze, a teraz czeka na te 50 tysięcy które klub zalega ZUSowi. Więc po co ta młodzież się męczy jak działacze mogą to zniweczyć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy POP-y czytali Traktat lizboński przed podpisaniem? |
Powiem cos troche poza tematem. Mam tak propozycje zeby przed remontem stadionu sprzedawac kibicom za niewielkie pieniadze elementy murawy stadionowej. Mysle ze znalazloby sie sporo chetnych na nabycie czegos takiego zwlaszcza ze bedzie to mialo niedlugo spora wartosc historyczna ;) Cala pula uzyskana ze sprzedazy moglaby chociaz w niewielkim stopniu zasilic kase klubu przed rozgrywkami 2-ligowymi. Podobnie postepowali juz dzialacze innych klubow przed wymiana murawy, wiec moze i u nas sie to sprawdzi. Panie Macieju, co Pan na to? Czy zorganizowanie takiej akcji byloby realne?
|
|
może w MPK stoi? Trzeba się rozejrzeć, bo kiedyś Szczech był prezesem tam to i tam trzymano autobany. Może został, bo nie był już potrzebny? Zbych
|
|
Macie rację. Zawiodłem. W ramach pokuty udam się do Częstochowy. Obowiązkowo na kolanach. MrS napisał: Dokładnie. ****, nie organizator. Krótka piłka. ****, nie MrS. rudy błazen z druhem
|
|
Balbina, nie wiem czy tak jest wszedzie, ale jadac do warszawy na moja legitymacje kierowca krotko mowiac zlal.. moze do gdanska jest inaczej, ale do warszawy placilem tyle ile normalnie dorosli. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Myślę, że jak ten gród średniowieczny nad Narwią wybudują, to będzie strzał w 10. Turyści się zatrzymają pooglądać i łątwiej ich będzie zatrzymać.
|
|
To jeszcze nic. Kibole jagi się wręcz cieszą, że ich piłkarze nie awansują do I ligi. Słyszy się w B-stoku opinie, że nie ma jak to klepać łomżyńskich fanów. Wiem, że to nieprawda, ale jeden taki łysy mówił, że jak zabierał flagę ŁKS-u to dwóch naszych płakało. Krojenie barw to wg mnie podstępny proceder i trzeba się tego wstydzić !! http://www.youtube.com/watch?v=I96dDgxDch0
|
|
mundry" to jest sub konto fundacji utworzone dla Marcina. Dowiem się wiecej co do tego kodu i dam Ci znać. obecnie kierujemy się teraz z prośbą żeby chwilowo wpłacać pieniądze do puszki u nas w szkole. puszka jest wystawiona dziś cały dzień i w poniedziałek również ją wystawimy. dla czego do puszki a nie na konto? ponieważ konto w tej chwili jest jeszcze "zamrożone." taką dostałam informacje od "guru" więc BARDZO PROSZĘ wpłacać pieniądze do puszki w szkole, w II LO. Pozdrawiam Domina
|
|
SaneOne z kad wiedzieli że Ty z Łomży ?
|
|
Własnie? rudy błazen z druhem
|
|
SaneOne , bandyckie śledziuchy nie mogą zapomnieć oklepu jaki dostali w Łomży.To było piękne. Miałeś po prostu pecha.
|
|
Za Boguskiego wisła chyba jest jescze winna około 100 tys. + kasa wieksza napewno od browaru,podobno na ostatnim meczu mają byc sprzedawane jakies specjalne bilety dla tych co chcą wspomóc klub za 50,100zł ale tego niejestem pewnien bo kumpel mi tak powiedział,napewno jescze jacys sponsorzy sie znajdą. Jakos sobie poradzimy;] abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
A - TAK, wraz z nowoczesną wersją fontanny Łomża zyskałaby kolejne ciekawe miejsce do wypoczynku
|
|
200 klocków to nieżle rośnie jak w banku??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Proponuje Półwysep Helski dość ciekawe klimaty. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Ile kosztuje zew IP w ist ? 1 lipca nordcom laczy sie z IST :D tylko sie cieszyc :D
|
|
po h*j wam ta fontanna chociaż staneła by ona z diamentu to i tak będzie to tylko miejsce schadzek towarzystwa z starego miasta a kazdy wie co to za typy i weżcie pod uwagę że kiedyś za komuny brak pracy był napietnowany przez milicje i ilu ich tam było a dziś wszystkie nieroby z wyżej wymienionej części miasta przyjda do fontanny nawet zimą i wtedy napewno nie będziemy sie tego wstydzić
|
|
fanta....:/ ip 59 za rok Zbych
|
|
Mam takie autko i przy mrozach co byly ostatnio (-20) zimą problem nie występował.
|
|
taaa a matura i tak zewnętrzna w II Lo przed komisją z I LO :P:P
|
|
dziś mieliśmy nagranie w Radiu B-stok "mundry" jeszcze nie zam numeru tego kodu, ale jak tylko sie dowiem to dam Ci znac:) Pozdrawiam Domina
|
|
To ironia w znaczeniu "dżizas, opanuj się człowiek" czy szczere pytanie w znaczeniu "dobrze się czytało, daj jeszcze"? do marcelusa: Nie chciałem używać tych słów (gnioty, pierdoły), ale jak już zostały użyte to powiem, że z tymi określeniami się zgadzam. Jurand
|
|
Przykro ale przegrywamy z Górnikiem 1-0 w 26min strzelil nam Sokalski a w 31 min. Bałecki dostal 2 zolta kartke i w konsekwencji czerwona kartke :( Zbych
|
|
zeromskiego 10 ale prywatna
|
|
Pewnie, że znam Sroczyńskiego tak samo jak Zajkowskiego. Generalnie, to jakby ktoś nie wiedział, oni też od lat się znają (tak mniej więcej 20) i to dość dobrze. Znam ich grzeszki ale o nich nie piszę. Spotykam ich i teraz. Może nie tak często, jak kiedyś, ale czasami. A swoje zdanie mam i pochwalić potrafię i zganić. SKF przeczytaj cały post, ten który cytujesz. Ja o ulicy Sienkiwwicza, a ty o czym? Zadałem proste pytania i wcale nie takie naiwne. Na żadne nie znam pełnej poprawnej odpowiedzi. Zapewne jutro je poznam. Ciekawe na ile będą faktycznie szczegółowe. No Panie Maćku słowo dałeś. Jakbym ja wydał więcej niż mam to by wszyscy się ze mnie śmieli, nikt by nie współczuł i przyszedłby do mnie komornik. Nieważne kto tych długów narobił ale uważam, że jest to sytuacja karygodna, szczególnie jak klubem zarządzają przedsiębiorcy. Nie moja wina, że w zarządzie jest Zajkowski i cały czas wypowiada się w imieniu klubu. Askar nie musisz się martwić - pomagałem już klubowi i nadal będę to robił. Tym bardziej mam prawo się dopytywać o finanse.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |