Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy mozna być dalej az tak zaslepionyym w PO?? czy to juz poprostu choroba tusko |
Czyżby przestaną produkować opony Michelin? Jak myslicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy mozna być dalej az tak zaslepionyym w PO?? czy to juz poprostu choroba tusko |
Na pewno podskoczy popyt Kazda reklama jest pzeciez reklama
|
|
Re: czy mozna być dalej az tak zaslepionyym w PO?? czy to juz poprostu choroba tusko |
To nic nie ma jedno z drugim. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić
|
|
Ja też szukam pracy... moge nawet pilnowac dziecka :) Zbych
|
|
No proszę panie Zajkowski kilka pytań bez odpowiedzi jak widzę. Ktoś narobił tych długów w ŁKSie. Trener lub Zajkowski.
|
|
DivX411Codec.exe divxlight.exe DIVX 3.11a XviD-01082002-1.exe MPEG4 CODEK starocia, bo filmow duzo nie ogladam. ale na tych zawsze mi wszystko smigalo. na xp to samo instalowalem i sie nie wieszal. na 2000 sie wiesza.. filmy dzialaja. raz na 50 prob sie odpali i mozna ogladac... zwiecha jest w kazdym programie, nawet w oknie po lewej w podgladzie windows.
|
|
rav14, przyslali ci juz to co mieli przyslac? :P (KMWTW) Pozdrawiam.
|
|
jaki jest teraz wynik meczu?? wie ktos??/
|
|
Re: czy mozna być dalej az tak zaslepionyym w PO?? czy to juz poprostu choroba t |
Dobra piłka - niestety kosztuje !!! Przygotowany wstepny projekt budżetu na rundę jesieną to 130.000 - 150.000 zł miesięcznie. W działaniach ostatnich dwóch lat Zarządu Józefa Kosiorka do któgo zostałem zaproszony postawlismy na naszych kibiców , mieszkańców Łomży i okolic . Chcielismy pokazać , że ta dyscyplina sportu może stwarzać rodzinną atmosferę / całe rodziny na stadionie / oraz jedność mieszkańców wokół Klubu. Myślę że to naprawdę udało się zrobić i w środę ten Puchar bedzei także dla nas kibiców i mieszakńców nagrodą za super postawę ... bo jakby nie patrzec to byliśmy zawsze 12 zawodnikiem. Musze przyznać że już żyję środową uroczystością ... będzie fajnie , bo wiem że możemy liczyc na naszych kibiców... Zapraszam Warunki wejścia na stadion bez zmian. Kobiety i dzieci za darmo... Jednak wszystkich zachęcam do kupienia historycznej cegiełki w cenie 50 zł i 100 zł. jako wsparcie działalności.
|
|
Ja również wiem kim są niektórzy ludzie kryjący się za ksywami. Ale nie o to tu chodzi. O Panu też wiem dużo, co nie znaczy, że będę pisał o tym na forum. Tym bardziej, że mogłoby być to dla Pana krępujące. Mnie interesuje przyszłość klubu. Ponawiam swoje pytania Panie Zajkowski. Prosze o odpowiedź. Pytania są nieskomplikowane. Każdy członek zarządu powinien znać odpowiedzi.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ale dobre wedliny tam robili
|
|
Nie jestem pewny ale chyba bezpłata szkoła jest (a przynajmniej kiedyś była) w Centrum Katolickim !
|
|
Ja mam ochote sie wybrac, ale tylko tak na ulice poczuc klimat tych mistrzostw bo biletu nie posiadam.
|
|
Fajnie by było :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja nakręciłem na kamerze:D Przepiękna ta tęcza była:P
|
|
zgadzam sie to byly naprawde piekne tecze a szczegolnie ta jedna mocniejsza :D:D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
frotka napisał(a): Mam pytanie: Czy ktoś wybiera się do Niemiec na mecz Polska - Ekwador 9 czerwca? Myślę, że warto byłoby zorganizować jakiś wspólny transport z Łomży (mam na myśli bus albo autokar ). Byłoby taniej i weselej Zapytaj na stronie ŁKS-u ( http://www.lks.4lomza.pl ). Pewna osoba z Łomży jedzie do Niemiec bez biletu. ;) cdn...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zapomniałem dodać- nie instaluj żadnych kodek-packów- w wielu przypadkach stwarzają sporo problemów. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |