Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak obelżywie nazwać prezydenta |
Podczas zorganizowanej przez Telewizję Republika debaty prezydenckiej Krzysztof Stanowski zadał pytanie Karolowi Nawrockiemu: Powiedział pan, że obniży ceny prądu o 30 proc. Energetyka to bardzo istotny temat, ale ja chciałbym zapytać o coś trochę innego. Jako człowiek, który na co dzień zarabia słowem, chciałem pana poprosić o poradę. Jak mam nazwać obelżywie, ale jednak w taki sposób, żeby nie podlegać odpowiedzialności karnej, prezydenta Andrzeja Dudę? Jak mam nazwać obelżywie, ale jednak w taki sposób, żeby nie podlegać odpowiedzialności karnej, prezydenta Andrzeja Dudę? Bo w tej całej swojej złości pan prezydent nie chce obniżyć tych cen prądu o 30 proc., a przecież to tylko jedno machnięcie długopisu – zakończył z przekąsem. – Nie jestem filologiem polskim, więc jeśli chodzi o semantykę, to będzie pan redaktor musiał zapytać kogoś innego – odpowiedział Karol Nawrocki na zaczepne pytanie Krzysztofa Stanowskiego. – Ale odpowiem na nie inaczej – dodał. – Prezydent Andrzej Duda w ciągu dwóch kadencji zrobił wiele dla polskiej polityki społecznej – podkreślił Nawrocki. Dlaczego więc nie obniża cen prądu, tak jak pan pyta? Dlaczego nie realizuje dziś tej polityki, którą ja zapowiadam – czyli odrzucenia zielonych podatków i powołania szczytu państw przeciwnych Zielonemu Ładowi? – kontynuował. Odpowiedź jest prosta: prezydent Andrzej Duda zrobił już wiele dla Polski i wie, że po nim przyjdzie konkretny gość – Karol Nawrocki, który wygra wybory – powiedział z przekonaniem. – I jeszcze jedną rzecz musi zostawić dla mnie: to ja obniżę ceny energii elektrycznej dla Polaków – zapewnił Karol Nawrocki. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak obelżywie nazwać prezydenta |
Jak obelżywie nazwać prezydenta? ... Przykład chamstwa daje nieustannie na 4lomza/ / blagier i oszczerca paplak Napisał paplak- Cytat:
|
|
Nie ma we wszystkich słownikach świata dostatecznie obelżywego słowa, które w pełni oddałoby szkaradność zarówno Rzyjdzicowego dvPOkraty i jego ślepego chviszcze, o ich Dudusiu na prezydenckim stolcu nawet nie wsPOmnę... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAA mówię krótko: żyd! Czy trzeba coś dodawać? .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |