niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wkrótce do Polski trafią bojowe Patrioty. Nareszcie jesteśmy bezpieczni

1) BLM M001 poprosimy bo zbieramy "jedynki" z powiatów ziemskich a tego akurat nie mamy.
Natomiast wiem o jakiej białej Fabii policyjnej mówicie - BLM I001 - zwiała mi niedawno a poluję na ten nr bo jest nielegalny (litera I nie może być użyta w polu wyróżnika pojazdu). Także jak ktoś ją złapie to wyślijcie ;)

2) Rozumiem sytuację z BL 17771 - wysyłaj "czystą" fotkę, zamieścimy bez problemu ;) Podobnie BL 15551 i BL 12345-mogą być Twoje.

3) 16500 i 17222 też możesz wysłać, ja co prawda jestem przeciwny tej drugiej kategorii (3x) ale że ostatnio wznowiliśmy nabór to niech będzie.

4) Fakt zapomniałem o BL 11111, mamy ją od dawna. Zresztą stoi w środku miasta, łatwo ją złapać ;) Tak na marginesie to moim zdaniem najlepsza blacha w Łomży.

5) adres naszej strony http://ksebki.9g.pl/galeria/
a mail (jest tez dostepny na stronie glownej jako KONTAKT) rejestracje.bl@op.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wkrótce do Polski trafią bojowe Patrioty. Nareszcie jesteśmy bezpieczni

nie, nie przyslali. cos mi tu zaczyna przekretem smierdziec...:P

rudy błazen z druhem

Dajcie już spokuj z tym ŁKS-sem. I co wam z tego przyjdzie że zagraja w II lidze. Czyj los się poprawi, nie lepiej wydać pieniądze potrzebne na modernizację stadionu itp. na jakiś zborzny cel, na pomoc ludziom biednym i potrzebującym. Kupa kasy pójdzie na remonnt stadionu a chłopaki pograją w II lidze z jeden sezon a potem znowu spadną do III albo i IV.
Takie jest moje zdanie na temat ŁKS-u...

Filip

Treść jest ukryta

Witam.
Szukam użytkowników łomżyńskich sieci radiowych o nazwach (SSID):

- nc03
- nc01
- INETZ
- INETF
- INETD

i innych, działających w zasięgu osiedla "południe".
Proszę o pozostawienie jakiegoś kontaktu (GG, mail).

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

- StarTrek10

:)

1011104

mrs, w jakich okolicach południa mieszkasz?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Czy są w Łomży jakieś szkoły rodzenia?
Kiedyś chodziłam do jednej w nowym szpitalu ale już jej chyba nie ma. Czy są może jakieś prywatne i ile kosztują?
Będę wdzięczna za informację.

M@ster: porażka chłopie, porażka... Co ma śmierć szefa koncernu do zaprzestania produkcji?!

Zbych

To ja może trochę bardziej artystycznie ;-) Gdzie to jest?

cdn...

[*]

Kwestia gustu, ja wolałbym BL 11111 bo to pierwszy złoty numer. Jeszcze 99999 mi się podoba bo to ostatni numer. Szkoda że 00000 nie może być, też bym mi się podobał.
W ogóle złote numery cenię najbardziej, żadne indywidualne nie mogą się z nimi równać .

popieram całkowicie Martincool'a w szczególności jeżeli chodzi o "złote", to jedynki są dla mnie niekwestionowanym liderem, wizualnie super się prezentują BL 11111

w każdym mieście są telebimy czy jakoś tak , mógłby ktoś zorganizować wyjazd

jest OChotniczyHufiec Pracy tam w dawnej przychodzni obok prokuratury wejscie jest tam idz i moze cos wymysla dla CIebie

Dina

na tym wielkim ekrenie obok stadionu oglądać mecz to już jest bardzo dużo . Mam nadzieje ,że stanie się jakiś cud i Mistrzostwa Europy zorganizuja w Polsce. To było by piękne :)

Witam Pana wiarusa ...

Cieszę się że interesuję Pana przyszłośc Klubu , który w środę będzie świętował tak jak cała Łomża historyczny moment. Mam nadzieję że będzie Pan obecny na stadionie ŁKS-u w Łomży.

Jeśli chodzi o Pan intencję to ja w nie nie wierzę , bo jest Pan człowiekiem bliskim takim ludziom jak SiaRa , i szkoda tylko że jest Pan oddany takim ludziom... Łomża jest mała i wiadomo kto to jest SiaRA i tacy oddani jak Pan... wiarus . Jeśli jest Pan tak zatroskany przyszłością Klubu to warto nas wspomóc ; społeczną pracą , dobrym słowem czy np. finansowo... Ale Pana stać jedynie na bardzo naiwne pytania , które zadaje nie Pan tylko pana kolega , tak to łatwo ... rozumiem

My w ŁKS-sie nie mamy nic do ukrycia , jutro Panu odpowiem choć na więkoszość pytań zna Pan odpowiedz....

Jeśli chcę Pan tak bardzo pomóc Klubowi , prosze się ujawnić po co się ukrywać za Nikiem... Nas wspomagają ludzie z imienia i nazwiska , firmy , instytucje i kibice a nie krytykanci ... Miłej nocy , warto porzucić uprzedzenia i naprawdę pomóc a nie pisac o pomocy. Mamy tylko miesiąc na przygotowanie sie do II ligi . Maciek Zajkowski

waldek27 idź do podstawówki, może nauczą Cię pisać poprawnie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org