Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Coś cicho po debacie w Końskich - paplacy w szoku |
Bążurowa debata w deMOkratycznym tenkraju - czas na Podsumowanie. a więc tak: Miało być grillowanie Nawrockiego. Grillowanie na koszt komitetu Rafau, albo na koszt czystej wody - nie wiadomo. natenczas wszyscy się wypierają :))) W ostatniej chwili, niespełna półtorej godziny przed rozpoczęciem w panice stwierdzono, że to debata dla wszystkich kandydatów. no i wyszło grillowania Bążura. wyszło ku zaskoczeniu deMOkratycznych gamoni, stała się rzecz zupełnie nieprzewidywalna (dla gamoni), Lajf is brutal end full od zasadzkach :))))) Podsumowując: Przegrać debatę - ustawkę. No jest moc :))) Rafau z impetem rozjechał kolejną zakonnicę.. Totalna katastrofa deMOkracji walczącej. a wybory dopiero za ponad miesiąc. Biedny rafau.. to nieludzkie co oni mu robią, jak on cierpi. szkoda chłopa.. Jeszcze trochę i zacznę współczuć Bążurowi.. A gdyby tak \"druga tura bez bążura\"? Bęcki i wakacje. tak po ludzku, humanitarnie.. PS jesteś zwycienscom, jesteś zwycienscom.. ![]() No nie odpuszczą chłopu :))))) https://www.youtube.com/watch?v=0VNZPE8PasA ============================================ Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Coś cicho po debacie w Końskich - paplacy w szoku |
Brzydzę się tobą PO_dwójnie bo nie tylko jesteś żydem ale i banderowcem .
|
|
wisi mi to kalafiorem, kryptożydku ... Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
W tak krótkim czasie nie da się powiedzieć niczego sensownego poza wygłoszeniem kilku frazesów i próbą podgryzienia kandydata. obiektywny realista
|
|
najlepiej wypadł hajhitla Alfonsio. Dawno się tak nienabawiłem. To był skecz. Kolejny burek łańcuchowy I sekretarza KC PZPR-pis. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
No proszę - nawet miejscowe paplaki przejrzały na ślepia .... I tak trzymać i nie popuszczać, bo jak popuścicie to Maliszeszczaka otrujecie ... paplaki tkwiące w układach, które przetrwały komunę i z komuny się wywodząc uważają, że uda im się w tych układach przeczekać każdą burzę. Konsekwencje zaś tfuskowskiej katastrofy dotkną wyłącznie innych. Tych, co nie są odpowiednio zabezpieczeni. Ten sposób myślenia dominuje wśrod paplaczyzny. =================================== Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |