Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Po tworzy kółko kabaretowe w sejmie |
Sesja Rady Miejskiej jest otwarta dla mieszkańców Łomży. Kibice ŁKS-u mogą więc przyjść w środę i wywrzeć w ten sposób publiczną presję na radnych aby wzięli się wreszcie za sprawy drugoligowego już ŁKS-u. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Po tworzy kółko kabaretowe w sejmie |
To ty chyba nie wiesz ile sponsorów ma ŁKS. Na samym spotkaniu podszedł gościu i wyjął 4 tys. a to dopiero początek i naprawdę sponsorzy ratują nasz klub. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jeżeli coś sie dzieje źle w klubie to widać, że honorowo zchował się tylko były prezes, reszta zarządu bez komentarz
|
|
Wladza nie ma czasu ? Wladza powinna stworzyc warunki do szybkiego wzrostu i rozwoju gospodarki. A co oni robia ? Populistyczne nagonki i pokazówy, dedykowane bezzebnym brygadom mocherowych beretów... Dlaczego wycofuja sie inwestorzy i zlotówka pada na pysk ? Trzeba bedzie duzo czasu zeby to pózniej naprawic. Na razie tyle Pozdrawiam
|
|
myślę że jesteś pierdolnięty. I to poważnie lecz się. Chłop poszedł do piachu a ty tu pieprzysz o zaprzestaniu produkcji.
|
|
Ja na twiom miejscu bym im zaprogramował kalendarz imprez i wszystko jest z bani. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić
|
|
Fani łKSU zróbcie zrzutkie, żeby poprawić stan kasy a tych fanów troszeczke mamy. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić ???
|
|
Oj mały bład zgadza sie ze Fabia ale nie jest biała i nie nalezy do policji:) Zbych
|
|
math15, z pewnego zrodla masz te info? rudy błazen z druhem
|
|
ou ****, nie moge, nawet nie wiem, co odpowiedziec :D
|
|
Czy widzicie na co wydaje pieniądze Urząd Miasta!!! Kieruje pieniądze na promocję obcych imprez, a zapomina o nas łomżanach! Ludzie! Cała Polska patrzy z podziwem na Łomżę, na ŁKS. Znam starsze Panie, które chodzą na ŁKS od miesiąca i są zachwycone. Mówią: nasza młodzież jest wspaniała, śpiewa "Ja kocham Łomżę", tego jeszcze nie było w Łomży! Wszyscy to widzą tylko nie urzędnicy. Kochani Radni obudźcie w nas nadzieję, reprezentujecie nas, jesteśmy z Wami. Na pewno w budżecie są jakieś rezerwy, skierujcie je na ŁKS, na młodzież piłkarską, niech chłopcy biegają za piłką, a nie za piwem! Obudźcie w nas nadzieję! Święto sąsiadów? Tak! Jak?: Powiedzmy wszystkim o ŁKS-ie, zabierzmy sąsiadów na mecz w środę!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |