Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Same igrzyska to za mało. Władza powinna jeszcze coś zrobić dla Polaków |
Rafalek, bylem na Camp Nou. Robi wrażenie. Ale jeszcze większe robi sama Barcelona. Poza tym może kiedyś w konkursach ortograficznych będą w nagrodę wycieczki. cdn...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Same igrzyska to za mało. Władza powinna jeszcze coś zrobić dla Polaków |
Przyłączam się więc do apelu pana Zajkowskiego. My kibice, sympatycy ŁKS kupmy we środę jak najwięcej cytowanych przez członka Zarządu biletów cegiełek !! Pozdrowienia. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Re: Same igrzyska to za mało. Władza powinna jeszcze coś zrobić dla Polaków |
jaś: Święte słowa. Małolaci będą mogli tylko popatrzeć jak szemrane towarzycho "odbija następnego bełta" albo delektuje się tzw. "dyngsem". Dziwię się jednemu. Połowa z Was zasuwa na imprezki plenerowe na Starym Rynku. Jeżeli postawią tam fontannę - koniec z imprezami. Wtedy będziecie rzewnie płakać, że chcecie jej usunięcia bo nie ma gdzie się bawić, posłuchać hip hopu albo popatrzeć na petardy sylwestrowe. A nogi to trzeba myć w domu w wannie a nie oszczędzać kosztem ratuszowych zasobów ! cdn...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |