Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: |
Mentzen wyjawia: Mam spektrum autyzmu. O tym, że zdiagnozowano u niego autyzm, Sławomir Mentzen poinformował w programie \"Bogdan Rymanowski Live\", emitowanym 5 września 2024r. – Od zawsze czułem, że coś jest ze mną nie tak. ... coś, co moje koleżanki i koledzy robią z łatwością, dla mnie jest problemem nie do przejścia. Od dzieciństwa miałem problemy z nawiązywaniem relacji, w nowej grupie miałem problem, by do kogoś podejść i się odezwać – dodał polityk Konfederacji. obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Ma zdiagnozowany Zespół Aspergera (ZA), Objawy zespołu Aspergera to trudności w komunikacji i kontaktach społecznych oraz ograniczone, powtarzalne i nieelastyczne wzorce zachowań, zainteresowań lub aktywności. Są one wyraźnie nietypowe lub nadmierne dla danej osoby, jej wieku i kontekstu społeczno-kulturowego Większość osób z Zespołem Aspergera unika kontaktu ze swoim otoczeniem, nie zadaje pytań, nie komentuje wypowiedzi innych ludzi , szybko się denerwuje zwłaszcza w momencie pojawiania się zmian i problemów. Zespół Aspergera, chociaż ma swoje specyficzne symptomy, jest zaburzeniem ośrodkowego układu nerwowego, które mieści się w spektrum autyzmu. Charakterystyczne dla zespołu Aspergera są: problemy w funkcjonowaniu społecznym, trudności z komunikacją interpersonalną, trudności z nawiązywaniem rozmowy oraz nowych znajomości, nietypowe zachowania nieadekwatne do sytuacji, trudności z wyrażaniem własnych emocji, brak zrozumienia sarkazmu i ironii, obiektywny realista
|
|
Teraz sprawdzić czy Grzegorz Braun nie jest chory psychicznie ? obiektywny realista
|
|
Szczęściobóż będziesz pan wisieć był psycho-chory jeszcze przed swoim POczęciem... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |