Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak Król Europy POświęca się dla dzieci... |
![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak Król Europy POświęca się dla dzieci... |
Jest coś co mu wychodzi? Na nartach jeździć nie umie, może niech na sankach z górki pozjeżdza, ale żeby na Łysej Górze na nartach nie dać rady 😂. Lekcje u Andrzeja niech wykupi.W pingponga nie umie, niech się innymi kulkami bawi. Krajem rządzić też nie potrafi, niech zostanie przy obieraniu ziemniaków 😂 Kasia..
|
|
dwa razy skutecznie gola strzelił, ma wnuki, nie to co gnom stary kawaler z Żoliborza, w piłkę kopaną też daje radę, coś tam gdzieś wspinał się pracując na kominach, na nartach też jakoś tam sobie śmiga, ma własne konto w banku, sam od czasu do czasu robi zakupy w sklepach, ma pr. jazdy , biegle posługuje się językiem niemieckim i angielskim , ... vs jarek-kaczorek , fleja w przydeptanych trekkingowych butach do garnituru ? obiektywny realista
|
|
Prezydencki Duduś ma tylko jedną latorośl (ujemny przyrost) i już na tyle dorosłą, że zgodnie z kato-normami POwinna już niańczyć bachory (jeszcze się okaże, że jest jakąś trans...) czyniąc łapacza hostii przykładnym dziadkiem. Ten zaś jak byczysko sam szlusuje na nartach mając pełen komfort i bezpieczeństwo. Kto tu z kogo zatem ma brać przykład..? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
... jaki sport uprawia Juda, po za ślizganiem się na nartach ? a z innej bajki : w jakim to języku obcym BIEGLE POSŁUGUJE SIĘ p. Duda ? No dobrze, są tłumacze/tłumaczki - \"rudy\" z tego nie musi korzystać ! hahaha ciekawe w jakim języku dogadałby się jarek-kartofel ? obiektywny realista
|
|
Paplak i co z tego, że ma jedną latorośl? Powinna z kato-normami niańczyć dzieci? Przecież jej rodzicielka ma inne korzenie, więc o czym ty pier#olisz w kwestii katolickiej? Rudy niech obiera ziemniaki to potrafi i lepiej dba o oblubienicę w każdej dziedzinie,bo będzie musiał autem bez dachu jeździć,aby\" poroże\" się mieściło. Kasia..
|
|
Paplak a tak jeszcze celem przypomnienia. Kinga będzie miała dopiero w tym roku 30 lat, córka Rudego pierwsze dziecko urodziła w wieku 32, także ten tego....A zresztą po jaki uj w tym temacie wątki ich dzieci? Jak to kvr... temat o nieudaczniku na nartach. Zostawmy ich dzieci w spokoju Kasia..
|
|
Kasia.. ma rozdwojenie jażni ? od kiedy nie pasują jej kato-normy ? Siostrzenica pierwszego kolana w RP wg wartości chrześcijańskich dymała się z fagasem podczas trawiącego katolickiego związku małżeńskiego ! Inna kwestia : skąd ta barchanowa Kasia ma podejrzenia o niewierności żony Tuska ? Mierzy wszystkich swoją miarką ? obiektywny realista
|
|
DE.bilko sama czepiłaś się jazdy na nartach ! po za tym, dla ciebie jest istotne czy dziecko urodzi się w wieku 30 tu czy 32tu lat ? obiektywny realista
|
|
...dzieci są tu jak najbardziej na miejscu, albowiem incydent związany jest ściśle z wnukami, którymi wzorowy dziadek (Król Europy) się zajmuje... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Paplik ja do wnuków absolutnie nic nie ma,ani do dzieci czy to Rudego czy Andrzeja. Jest dobrym dziadkiem? Nie mam pojęcia jakim jest,to wiedzą jego dzieci i wnuki. Ale jeśli jest rzeczywiście dobrym,to chwali się. Kasia..
|
|
...chwali się..., a oponenci nie mają czym, najwyżej kotem... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Kotem? Lepiej kotem jak porożem. Kasia..
|
|
...naPiSałaś o Chorosińskiej... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Paplak już teraz i o niej? A to ona jest żoną Rudego? Czy to jakaś tajemnica o Małgosi? Przecież żadna. Powstała książka O tamtych wydarzeniach napisała tak: \"Co za gnojek. Co on ze mną robi. Całe życie mi spieprzył\" - przypomniała, jak wówczas myślała o mężu, po czym... opisała swój romans: \"Chciałam odejść, gdy nasz synek miał półtora roku [...] Znalazłam. Zakochałam się, tak po prostu, nie wiadomo kiedy. Znowu ktoś zwracał na mnie uwagę\". I żebyś nie ujadał,ja w przeciwieństwie do ciebie gdzie kvr... wyciągasz i piątą wodę po kisielu i widzisz bardzo wybiórczo te romanse ,te dzieci i całą resztę uważam że to życie. A życie pisze różne scenariusze. I rozwody są dla ludzi, może coś się skończyć, coś zacząć. Uważam że każdy człowiek ma prawo do szczęścia, życie to nie obiad, drugiego nie będzie. Kasia..
|
|
No przecież, że każdy, tylko nie 10% ludzi w grupie LGBT... A o zakłamaniu i obłudzie kato-prawicy to ty coś wiesz..? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
A to ci z LGBT nie są szczęśliwi? A to już nie mój problem,tylko ich połówki. Kasia..
|
|
Ty jesteś ich problemem, bo odmawiasz im równych praw, tudzież siejąc wobec nich POgardę i nienawiść... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
\"Jak Król Europy POświęca się dla dzieci\" Chyba nie bardziej, aniżeli dla tzw. asystentek?
|
|
Skończ pierdolić z tą nienawiścią stary capie, mam koleżankę która ma córkę lesbijkę. Kasia..
|
|
...to kto w końcu ma te rogi..? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Paplak tak to leciało Żona do męża -wiem, że mnie zdradzasz,wiem z kim ,wiem kiedy,wiem gdzie - jednego tylko nie rozumiem -czym😂 Kasia..
|
|
...ale ta koleżanka nie ma ciebie, skoro akceptujesz dyskryminację jej córki... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Zdziwił byś się. A Jej córka nie czuję się dyskryminowana, ona nie trenuje pierd*lca. Kasia..
|
|
Zdziwiłbyś się, że wśród osób LGBT są ludzie, którzy nie popierają wielu aspektów, które w obecnych czasach na siłę usiłuje się wmówić. Kasia..
|
|
@Kasia, czy Paplak to @paplik? Adam
|
|
Tak. Kasia..
|