wtorek, 25 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak Król Europy POświęca się dla dzieci...

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak Król Europy POświęca się dla dzieci...

Jest coś co mu wychodzi? Na nartach jeździć nie umie, może niech na sankach z górki pozjeżdza, ale żeby na Łysej Górze na nartach nie dać rady 😂. Lekcje u Andrzeja niech wykupi.W pingponga nie umie, niech się innymi kulkami bawi. Krajem rządzić też nie potrafi, niech zostanie przy obieraniu ziemniaków 😂

Kasia..

dwa razy skutecznie gola strzelił, ma wnuki, nie to co gnom stary kawaler z Żoliborza, w piłkę kopaną też daje radę, coś tam gdzieś wspinał się pracując na kominach, na nartach też jakoś tam sobie śmiga, ma własne konto w banku, sam od czasu do czasu robi zakupy w sklepach, ma pr. jazdy , biegle posługuje się językiem niemieckim i angielskim , ... vs jarek-kaczorek , fleja w przydeptanych trekkingowych butach do garnituru ?

obiektywny realista

Prezydencki Duduś ma tylko jedną latorośl (ujemny przyrost) i już na tyle dorosłą, że zgodnie z kato-normami POwinna już niańczyć bachory (jeszcze się okaże, że jest jakąś trans...) czyniąc łapacza hostii przykładnym dziadkiem. Ten zaś jak byczysko sam szlusuje na nartach mając pełen komfort i bezpieczeństwo. Kto tu z kogo zatem ma brać przykład..?

rudy błazen z druhem

... jaki sport uprawia Juda, po za ślizganiem się na nartach ? a z innej bajki : w jakim to języku obcym BIEGLE POSŁUGUJE SIĘ p. Duda ? No dobrze, są tłumacze/tłumaczki - \"rudy\" z tego nie musi korzystać ! hahaha ciekawe w jakim języku dogadałby się jarek-kartofel ?

obiektywny realista

Paplak i co z tego, że ma jedną latorośl? Powinna z kato-normami niańczyć dzieci? Przecież jej rodzicielka ma inne korzenie, więc o czym ty pier#olisz w kwestii katolickiej? Rudy niech obiera ziemniaki to potrafi i lepiej dba o oblubienicę w każdej dziedzinie,bo będzie musiał autem bez dachu jeździć,aby\" poroże\" się mieściło.

Kasia..

Paplak a tak jeszcze celem przypomnienia. Kinga będzie miała dopiero w tym roku 30 lat, córka Rudego pierwsze dziecko urodziła w wieku 32, także ten tego....A zresztą po jaki uj w tym temacie wątki ich dzieci? Jak to kvr... temat o nieudaczniku na nartach. Zostawmy ich dzieci w spokoju

Kasia..

Kasia.. ma rozdwojenie jażni ? od kiedy nie pasują jej kato-normy ? Siostrzenica pierwszego kolana w RP wg wartości chrześcijańskich dymała się z fagasem podczas trawiącego katolickiego związku małżeńskiego ! Inna kwestia : skąd ta barchanowa Kasia ma podejrzenia o niewierności żony Tuska ? Mierzy wszystkich swoją miarką ?

obiektywny realista

DE.bilko sama czepiłaś się jazdy na nartach ! po za tym, dla ciebie jest istotne czy dziecko urodzi się w wieku 30 tu czy 32tu lat ?

obiektywny realista

...dzieci są tu jak najbardziej na miejscu, albowiem incydent związany jest ściśle z wnukami, którymi wzorowy dziadek (Król Europy) się zajmuje...

rudy błazen z druhem

Paplik ja do wnuków absolutnie nic nie ma,ani do dzieci czy to Rudego czy Andrzeja. Jest dobrym dziadkiem? Nie mam pojęcia jakim jest,to wiedzą jego dzieci i wnuki. Ale jeśli jest rzeczywiście dobrym,to chwali się.

Kasia..

...chwali się..., a oponenci nie mają czym, najwyżej kotem...

rudy błazen z druhem

Kotem? Lepiej kotem jak porożem.

Kasia..

...naPiSałaś o Chorosińskiej...

rudy błazen z druhem

Paplak już teraz i o niej? A to ona jest żoną Rudego? Czy to jakaś tajemnica o Małgosi? Przecież żadna. Powstała książka
O tamtych wydarzeniach napisała tak: \"Co za gnojek. Co on ze mną robi. Całe życie mi spieprzył\" - przypomniała, jak wówczas myślała o mężu, po czym... opisała swój romans: \"Chciałam odejść, gdy nasz synek miał półtora roku [...] Znalazłam. Zakochałam się, tak po prostu, nie wiadomo kiedy. Znowu ktoś zwracał na mnie uwagę\".

I żebyś nie ujadał,ja w przeciwieństwie do ciebie gdzie kvr... wyciągasz i piątą wodę po kisielu i widzisz bardzo wybiórczo te romanse ,te dzieci i całą resztę uważam że to życie. A życie pisze różne scenariusze. I rozwody są dla ludzi, może coś się skończyć, coś zacząć. Uważam że każdy człowiek ma prawo do szczęścia, życie to nie obiad, drugiego nie będzie.

Kasia..

No przecież, że każdy, tylko nie 10% ludzi w grupie LGBT...
A o zakłamaniu i obłudzie kato-prawicy to ty coś wiesz..?

rudy błazen z druhem

A to ci z LGBT nie są szczęśliwi? A to już nie mój problem,tylko ich połówki.

Kasia..

Ty jesteś ich problemem, bo odmawiasz im równych praw, tudzież siejąc wobec nich POgardę i nienawiść...

rudy błazen z druhem

\"Jak Król Europy POświęca się dla dzieci\"

Chyba nie bardziej,
aniżeli dla tzw. asystentek?

Skończ pierdolić z tą nienawiścią stary capie, mam koleżankę która ma córkę lesbijkę.

Kasia..

...to kto w końcu ma te rogi..?

rudy błazen z druhem

Paplak tak to leciało

Żona do męża
-wiem, że mnie zdradzasz,wiem z kim ,wiem kiedy,wiem gdzie
- jednego tylko nie rozumiem -czym😂

Kasia..

...ale ta koleżanka nie ma ciebie, skoro akceptujesz dyskryminację jej córki...

rudy błazen z druhem

Zdziwił byś się. A Jej córka nie czuję się dyskryminowana, ona nie trenuje pierd*lca.

Kasia..

Zdziwiłbyś się, że wśród osób LGBT są ludzie, którzy nie popierają wielu aspektów, które w obecnych czasach na siłę usiłuje się wmówić.

Kasia..

@Kasia, czy Paplak to @paplik?

Adam

Tak.

Kasia..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org