niedziela, 23 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kato-prawica zachwycona Tramkowizną...

Ojciec Elona Muska ma dwójkę dzieci z pasierbicą. Skandaliczne życie Errola Muska
Errol Musk jest ojcem słynnego miliardera Elona Muska. Podobnie jak jego syn doczekał się licznego potomstwa z różnymi kobietami. Errol Musk ma dzieci m.in. ze swoją pasierbicą.

...to teraz kazirodztwo Trampek też zalegalizuje..?

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kato-prawica zachwycona Tramkowizną...

Dzieci z pasierbicą( pasierbem) to obrzydliwe bez dwóch zdań. Tylko co ma wspólnego Trump z ojcem Elona? A weź hipokryto wrzuć temat gdzie nie widziałeś problemu Woodego Allena i jego związku i dzieci z pasierbicą. Jaki ty jesteś zakłamany.

Kasia..

...a co ma wspólnego Władek z ojcem swoim, którego piętnowałaś wykazem w IPN chcąc w ten sPOsób przekonać do słuszności swoich fobii anty imigranckich...?, a co ma przywoływany tu często brat przyrodni Adama, albo inny ojciec Stępnia, który nie miał zupełnie wpływu na jego wychowanie..?

rudy błazen z druhem

Ostatnio wiele czytałam i oglądałam o żydokomunie. A paplik spełnia kryteria przynależności do żydokomuny.
Dlatego cały ten temat jest antykatolicką i antypolską propagandą.
Niech bije się paplik we swoje, żydokomusze piersi.

Ewa

Paplakopodobny ogarnij się, ty zawsze \"wiesz \"co ja chciałam lepiej niż ja? Ku*wa nic nowego, ale to się leczyć powinno u psychiatry. Umówić ciebie? Odnośnie brata to chyba zawsze bliżej niż obcy chłop dla Trumpa? Ale tu nie trzeba wspominać nawet teraz o bracie Adama, bo sam Adam też ma za uszami.

Kasia..

Paplak ty jesteś hipokrytą kto nie jedyna twoja paskudna cecha. Bo jak nie widziałeś niczego złego w dzieciach Woodego Allena i jego pasierbicy,tak tu obcy chłop dla Trumpa jest beeee. A prawda jest taka, że to szambo, obojętnie kto tak zrobił. A hipokryzję należy tępić!

Kasia..

...a Allen jakie funkcje publiczne piastował i jaki miał wpływ na sprawy, np. bezpieczeństwa POlski..?, za to Musk trzęsie dziś nie tylko Ameryką, ale i całym światem wp.erdalając się w wybory suwerennych państw w Europie optują za konserwatywnymi wartościami, których sam jest zaprzeczeniem razem ze swoim kretyńskim Trampkem.
Be.bilka wyznaje moralność Kalego, jak De.wotka wytyka komuś szkaradnego ojca to jest dobrze, ale jak De.wotce się coś takiego zarzuca to już źle...

rudy błazen z druhem

Autor: Kasia.. (---.centertel.pl)Data: 22-02-25 08:23

Dzieci z pasierbicą( pasierbem) to obrzydliwe bez dwóch zdań. Tylko co ma wspólnego Trump z ojcem Elona? A weź hipokryto wrzuć temat gdzie nie widziałeś problemu Woodego Allena i jego związku i dzieci z pasierbicą. Jaki ty jesteś zakłamany.

Kasia..
towarzyszu kasia, a co ma Allen do \"moralności\" Trampka i jego akolitów? To raz. U was, w PZPR-pis to człon koniecznie po rozwodzie. A nawet kilku jak wiecznie dziewica Kaczyńska, która nawet nie wie z kim ma dzieci. Nie wspomnę o patokatolikach jak Kvrwski, czy taki patokatolicki Cejrowski (on też jest po rozwodzie jak Kvrwski). W patokatolickiej Polsce nawet komuchy mają moralność katolicką. Przykład? A proszę Kwaśniewscy. W przeciwieństwie do patokatolików z PZPR-pis.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

\"a Allen jakie funkcje publiczne piastował i jaki miał wpływ na sprawy, np. bezpieczeństwa POlski..?\"

No widzisz jaki uj z ciebie,to nie chodzi w ogóle o szkaradztwo,tylko o coś zupełnie innego. Bo sęk w tym, że to dla takich jak ty w ogóle nie jest szkaradztwo.A to ojciec Elona ma wpływ na cały świat? Elon trzęsie światem, na dodatek całym. O kuźwa to się narobiło,a to nie twoi ulubieńcy wszędzie się wpier*alają? Ty mi zarzucasz szkaradność ? A to kvrwa dobre.

A ty czopku ziemniaczany poszukaj towarzyszy w swoich kręgach,to po pierwsze,a po drugie jesteś tak głupi, że szkoda mi nawet minuty na tłumaczenie tobie czegokolwiek.

Kasia..

Musi bogacz pomarańczowego półgłówka trampa też ma 13 dziecko z 4 kobietami jak przystało na wartości chrześcijańskie.

Jak się czuje trampoPiSdzica wraz konfederacją których wraz hitlerowcami niemieckich AfD pomarańczowy debil tramp zapisał ich do klubu przyjaciół Putina?

-
Czy każdy kraj może mieć swojego führera ?
Make America Great Again (Uczyńmy Amerykę znów wielką)

Musk to taki chrześcijanin, że swoją matkę wsadziłby na rakietę i wysłałby w kosmos gdyby mógł na tym zyskać, wszak wyrzekł się własnego, rodzonego dziecka, czyli transpłciowej córki. To typ sPOd ciemniej gwiazdy jest wychowany na zbrodniczej idelogii apartheidu w RPA.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org