niedziela, 23 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
IPN

Można znaleźć wiele interesujących informacji. Ciekawy inwentarz zawierający dokumenty dotyczące losów Narodu Polskiego w latach 1917–1990. Inwentarz opisuje archiwalia IPN w sposób pozwalający na identyfikację zagadnień lub osób, których dotyczą dokumenty.

https://inwentarz.ipn.gov.pl/node/3457603

Kasia..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: IPN

...a ta tępa dzida nadal tkwi w swoich paranoicznych urojeniach...

rudy błazen z druhem

Tępy dzban, niczym uderz w stół,a nożyce 😂😂😂

Kasia..

...lecz się na prostatę bo na łeb już za późno...

rudy błazen z druhem

Niektórym lekarz nie pomoże na prostatę, ani na bycie sprzedajnym kundlem... Wystarczy odpowiednio wpisać i poszukać.

Kasia..

Tak!, ty jesteś wyjątkowa i należysz do tych \"niektórych\"..., a POza prostatą ogól brodę...

rudy błazen z druhem

towaryzszu kasia, proponuję w indeks IPN wpisać znane nazwiska z Łomży (i nie tylko), tam to dopiero skecz na skeczu skecz pogania.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Gnooomie ja teczki u nich nie nie mam,nie miałam i mieć nie będę 😂. Mojego nazwiska tam nikt nie znajdzie.Ani nie ten wiek,dzieciak wtedy byłam, ani tradycji u mnie w rodzinie takich nie było.

Kasia..

O kartofel wpadł. Towarzyszy czopek to poszukaj w swoich kręgach. I to na tyle z Tobą, bo jesteś głupi jak but z lewej nogi....
Nazwiska z Łomży czopek powiada? Paplak, słyszysz? Szukałeś? 🤣🤣🤣 Mi mówi aby szukać, ale po co mam szukać,jak wiem od dawna kto i co.

Kasia..

Gvwno wiesz, ta twoja niby wiedza to chorobliwe obsesje są...

rudy błazen z druhem

Ale o co Tobie biega? Wpadłeś do tematu jakby ktoś ciebie zapraszał?! Łazisz za mną i łazisz na tym forum.O co ci chodzi żeś tu przylazł.Napisz tak, aby wszyscy zrozumieli....Ja tylko wrzuciłam stronę do IPN, która jest ogólnie dostępna i każdy może sobie poszukać informacji o czasach które kiedyś były i o ludziach i ich \"zasługach\"🤭 .Weź wrzuć jakiś temat poszukaj gdzie może coś jakiś Polak zrobił bo w tym jesteś \"najlepszy \"wyzwij Polaków od kato-pojeb*w, kato-kretynów bo przecież tym się zajmujesz z zamiłowaniem. I nie kręć się za mną na tym forum jak robi to pies kręcąc się za nogą własnego pana.

Kasia..

Instytut Pominięcia Narodu Polskiego to firma utworzona po to aby inwentaryzować zatajać , ukrywać , zmieniać i pominąć fakty o Sławnych Polakach Bitwach itp, to taki niegdysiejszy Urząd Bezpieczeństwa dla swoich i taka Milicja Obywatelska broniąca swoich a ,że od czasu do czasu wypłynie bolek ( NKWD Smiersz a potem UB w całej PRL nadawał taki pseudonim operacyjny wszystkim ważnym agentom po to aby w razie wpadki zdrajca został bezkarny i bolków ci u nas było dostatek ...) albo inny wladek od tockich to taka zamierzona wrzutka aby gojki i goje rozważali o czymś co było dawno i nic dzisiaj nie znaczy ...

Tępa dzido:
Ty dobrze wiesz o co chodzi, a twoja chorobliwa obsesja Władkowa wykracza POza znane jednostki chorób psychicznych. Mnie owe utożsamianie w sumie POchlebia, tylko wydaje mi się, że zainteresowanemu może się nie POdobać...
Jeśli o PiSa chodzi, to raczej te pałętają się za sukami, ale ty jesteś zbyt obleśna nawet gdy największą szkaradność swoją ukrywasz POd tęczowymi barchanami. To dlatego twój burek wyrywa się ze smyczy i ucieka od ciebie w PiSdu...

rudy błazen z druhem

\"Instytut Pominięcia Narodu Polskiego to firma utworzona po to aby inwentaryzować zatajać , ukrywać , zmieniać i pominąć fakty o Sławnych Polakach Bitwach itp\"

W dzisiejszych czasach można mnożyć takie instytucje, które działają na szkodę Polski i Polaków. Ale po części niestety i stwierdzam to ze smutkiem, że sami jesteśmy sobie winni,bo dopuszczamy do władzy takich którzy często z Polską nie mają nic wspólnego oprócz mieszkania w tym kraju. A oni potem obsadzają stanowiska takimi samymi jak oni. A na samej górze tego wszystkiego są jeszcze inni \"reżyserowie\" którzy te wszystkie pacynki pociągają za sznurki.

Kasia..

\"Ty dobrze wiesz o co chodzi? Poważnie,to ja wiem? A może to nie ja,a ty wiesz coś więcej? Weź w końcu się zdecyduj.

Paplakopodobny mnie twoja obsesja mało interesuje ,tak jak kto z kim się utożsamia 😂 Jesteś stary,a głupi. Lecisz jak ćma do światła, a tym wieku to jednak powinno się mieć więcej oleju w łepetynie🤭

I ty prawisz o byciu obleśnym i szkaradnym? A to dobre \"przystojniaku\" z manią i snami o cudzych majtkach.

Kasia..

towarzyszu kasia, nie pisałem, że masz teczkę (chociaż nie wykluczone). A do tematu, działacze i agenci SB są dopuszczalne, ale tylko w ramach PZPR-pis. Inne eSbeki, ich agenci spoza PZPR-pis są beee. Dlatego towarzysze z PZPR-pis uchwalili prawo odbierającą kasę eSBekom wiedząc, że jest to niezgodne z prawem i sądy będą im kazały zwracać kasę z odsetkami. Koledzy eSBecy towarzyszy PZPR-pis bili brawo jak podnóżek I sekretarza KC PZPR-pis podpisywał tę ustawę. NIE MA W PRAWIE ODPOWIEDZIALNOŚCI, nawet hitlerowców sądzono indywidualnie. Towarzyszu kasia, a może uważasz, że dr prawa podnóżek I sekretarza KC PZPR-pis jest debilem z prawa? Bym się nie zdziwił.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Czopeczku w tych czasach to ja dzieciak byłam, teczkę to dopiero w latach osiemdziesiątych do szkoły zaczęłam nosić.I to na tyle,bo ty kvrwa rozumem nie grzeszysz,a nic mnie tak nie mierzwi jak głupi facet,bez grama inteligencji.

Kasia..

Mierzi mnie... Jednak trzeba zacząć przyzwyczajać się do okularów,bo literki się gubi.

Kasia..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org