Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak nisko moze jeszcze upasc platforma? |
[*] Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak nisko moze jeszcze upasc platforma? |
A Pysiu jak możesz, nasze władze starały sie być orginalne, Łomża jedynym miastem bez fontanny. No może ja przed domem postawie, i w końcu jakaś będzie. Ten plac jak go ktoś nazwał ,,Czerwony" to tęsknota prawicowych władz za mateczką komuną. KOLOR SIĘ ZMIENIŁ, UCZUCIA POZOSTAŁY. pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Jedź do PKS-ów tam wszyscy "majstrowie" wożą tanio i z gwarancją wiem bo sam u nich robiłem.
|
|
[*] Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Obejrzyjcie stronę WWW.żywiec.pl jest rynek, fontanna, parasole zieleń i spokój.A dlaczego? Zobaczycie po prawj stronie. miłego oglądania u nas też może być tak samo wystarczy trochę pomyśleć.
|
|
"miłego oglądania u nas też może być tak samo wystarczy trochę pomyśleć." Nasze władzę mają coś mądrego wymyśleć? Nierealne...
|
|
Gdzie można zrobić ponowne badania na prawo jazdy kategorii B? Termin wygasa a chodzi o to żeby dostać bezterminowo a nie np. na 10 lat. No i czy oprócz normalnej opłaty za badanie trzeba dać coś "ekstra"?
|
|
wszystko się zgadza na Farnej zrobisz te badania tylko nie wiem w jakiej cenie. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |