czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
komuś się w głowie pomieszało!!

Nowe informacje ws. szczytu we Francji. Chodzi o członkostwo Ukrainy w NATOJak podaje gazeta, podczas spotkania omówione zostaną zdolności obronne, które Europa mogłaby zapewnić Ukrainie w ramach gwarancji bezpieczeństwa. Chodzi m.in. o rzekomy plan automatycznego członkostwa Ukrainy w NATO w przypadku wyraźnego naruszenia zawieszenia broni przez Rosję. NAJBARDZIEJ TO CHYBA WKURZY NAS POLAKÓW KTÓRZY ZE WZGLĘDU NA SWOJE POŁOŻENIE STRACĄ CHYBA NAJWIĘCEJ W RAZIE TAKIEGO KONFLIU. pytam jakie mamy gwarancje ,że Ukraina sama nie sprowokuje konfliktu. OTOZ ZADNE BO NAWET TRUDNO IM BYŁO SIĘ PRZYZNAĆ DO ICH RAKIETY KTÓRA ZABIŁA DWÓCH POLAKÓ W PRZEWODOWIE. Słowem nie dla takiego pomysłu.
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-ta-propozycja-ws-nato-rozwscieczy-kreml-kulisy-pilnego-szczy,nId,7913663#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Zeus

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: komuś się w głowie pomieszało!!

tak, tak..!, banderowcy wycelowali rakiety na Przewodowo, żeby dobić kresowych POlaków, którzy przeżyli rzeź na Wołyniu...

rudy błazen z druhem

papliczku a gdzie ja napisałem ,że Ukraińcy umyślnie wystrzelili rakietę w Polskę z zamiarem zabicia naszych obywateli. JA TYLKO WSKAZAŁEM ,ZE KŁAMSTWA I OSZUSTWA NIE SA IM OBCE CZEGO DOWODEM JEST KŁAMANIE WOBEC OCZYWISTYCH FAKTÓW ,ZE ICH RAKIETA POLECIAŁA NIE TAM GDZIE TRZEBA. A kto kłamie w takich sytuacjach nie może mieć naszego zaufania czego bezwzględnie wymaga się w tak poważnej deklaracji.

Zeus

Król Europy oświadczył dziś stanowczo, że POlska wyklucza wysłanie swoich wojsk na Ukrainę. Jedynie Alfonsio Nowogrocki będzie tam mógł POboksować...

rudy błazen z druhem

follow me przechrzcił się na sagitta, nawet dostawcy internetu nie zmienił..., od POczątku ten niby nowy internauta z kimś mi się kojarzył...

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org