Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzień "kobiet" |
nie jestem z Lomzy, do niedawna nawet nie wiedzialem ze takie mniasto istnieje :P i na dodatek ma stacje radiowa :) slucham przez net bo w eterze nie moge ze wzgledu na odleglosc :) radio promuje miasto, puszcza swietna muzyke, nie przesadza z audycjami religijnymi... nie rozumnie was ..... radyjko ma stronke :) mozna na niej sie duzo dowiedziec, wlasciwie wiecej niz przecietnego zjadacza chleba z mazur mogloby interesowac ;) stronka jest czytelna. szybko sie laduje. (modem na kablowce) latwo sie po niej poruszac. menu jest bezbledne :) nie widzialem na niej zadnego statku kosmicznego choc mam bardzo bujna wyobraznie. zegarek mi sie bardziej podoba niz pozostale jakie mam w zasiegu wzroku. (i to jest sens jego istnienia :P ) LUDZISKA CO MARUDZICIE !!!??? u mnie w miescie jest beznadziejne radio a stronki to chyba nie maja wogole, a nawet jezeli maja to ja jej nawet ogladac nie chce :/ Wy macie takie ekstra radyjko no i stronke a szukacie dziury w calym :] zaluzcie temat np "Marudzenie bez powodu" i tam piszcie takie czy podobne posty !!! Sars
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzień "kobiet" |
Drodzy moi Dyrektor ma gdzieś Szpital, razem z Jasiem Bajno ( jego zastępcą - zwanym pieszczotliwie przez pracowników Jasiem Gówno) trzymają się stołków i nic nie robią. Wszakże obaj to AWS a w województwie rządzi SLD i PSL . Gajowy czyli Tołwiński marszałek od zdrowia już kilka miesięcy temu zapowiedział, że Mańka trzeba z Jasiem wysłać w kosmos , ale chłopaki się starają zadbać o jego względy dla swoich posadek . Szkoda tylko że nie starcza im czasu na Szpital.
|
|
oo zapomnialmem a widzieliscie stronke Yam Caffe? http://www.yam.pl/ co o niej mysliscie skoro juz jestesmy przy WWW
|
|
.
|
|
Salve, Chcialbym sie zwrocic do Szanownych Uczestnikow Forum o pomoc. Otoz interesuje sie cmentarzami wojennymi z dawnych wojewodztw lomzynskiego, ciechanowskiego i ostroleckiego. Przez wojenne rozumiem (akurat w moim przypadku) od 1794 do 1956. Dostalem juz widamosci, ze lomzynski cmentarz wojskowy przestal byl istniec jakis czas temu i wiele z mogil wojennych z czasow Powstania Listopadowego i Styczniowego (polskie i rosyjskie), obu wojen swiatowych i wojny bolszewickiej juz nie ma. Byc moze jednak ktos z P.T. uczestnikow forum zna jakies inne ciekawe miejsca pochowkow wojennych. Prosze nie sugerowac sie pochowkami zolnierzy czy partyzantow polskich. Interesuja mnie wszelakie narodowsci. Poniewaz tematem interesuje sie juz jakis czas- wiec mam literature - Cmentarze Zabytkowe Wojewodztwa Lomzynskiego. Wiem, ze jest tam niepelna lista i chodzi mi o jej uzupelnienie. Czy moge liczyc na Panstwa pomoc? Z szacunkiem Gandalf de Grey
|
|
Co sadzicie o uslugach internetowcy firmy Speed? Czy Speed warte jest polecenia? Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |