poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dzień "kobiet"

nie jestem z Lomzy, do niedawna nawet nie wiedzialem ze takie mniasto istnieje :P i na dodatek ma stacje radiowa :) slucham przez net bo w eterze nie moge ze wzgledu na odleglosc :)
radio promuje miasto, puszcza swietna muzyke, nie przesadza z audycjami religijnymi...
nie rozumnie was .....
radyjko ma stronke :) mozna na niej sie duzo dowiedziec, wlasciwie wiecej niz przecietnego zjadacza chleba z mazur mogloby interesowac ;)
stronka jest czytelna.
szybko sie laduje. (modem na kablowce)
latwo sie po niej poruszac.
menu jest bezbledne :)
nie widzialem na niej zadnego statku kosmicznego choc mam bardzo bujna wyobraznie.
zegarek mi sie bardziej podoba niz pozostale jakie mam w zasiegu wzroku. (i to jest sens jego istnienia :P )

LUDZISKA CO MARUDZICIE !!!???
u mnie w miescie jest beznadziejne radio a stronki to chyba nie maja wogole, a nawet jezeli maja to ja jej nawet ogladac nie chce :/

Wy macie takie ekstra radyjko no i stronke a szukacie dziury w calym :]
zaluzcie temat np "Marudzenie bez powodu" i tam piszcie takie czy podobne posty !!!

Sars

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dzień "kobiet"

Drodzy moi

Dyrektor ma gdzieś Szpital, razem z Jasiem Bajno ( jego zastępcą - zwanym pieszczotliwie przez pracowników Jasiem Gówno) trzymają się stołków i nic nie robią. Wszakże obaj to AWS a w województwie rządzi SLD i PSL . Gajowy czyli Tołwiński marszałek od zdrowia już kilka miesięcy temu zapowiedział, że Mańka trzeba z Jasiem wysłać w kosmos , ale chłopaki się starają zadbać o jego względy dla swoich posadek . Szkoda tylko że nie starcza im czasu na Szpital.

oo zapomnialmem a widzieliscie stronke Yam Caffe? http://www.yam.pl/ co o niej mysliscie skoro juz jestesmy przy WWW

.

Salve,

Chcialbym sie zwrocic do Szanownych Uczestnikow Forum o pomoc. Otoz interesuje sie cmentarzami wojennymi z dawnych wojewodztw lomzynskiego, ciechanowskiego i ostroleckiego. Przez wojenne rozumiem (akurat w moim przypadku) od 1794 do 1956.
Dostalem juz widamosci, ze lomzynski cmentarz wojskowy przestal byl istniec jakis czas temu i wiele z mogil wojennych z czasow Powstania Listopadowego i Styczniowego (polskie i rosyjskie), obu wojen swiatowych i wojny bolszewickiej juz nie ma. Byc moze jednak ktos z P.T. uczestnikow forum zna jakies inne ciekawe miejsca pochowkow wojennych. Prosze nie sugerowac sie pochowkami zolnierzy czy partyzantow polskich. Interesuja mnie wszelakie narodowsci.
Poniewaz tematem interesuje sie juz jakis czas- wiec mam literature - Cmentarze Zabytkowe Wojewodztwa Lomzynskiego. Wiem, ze jest tam niepelna lista i chodzi mi o jej uzupelnienie.

Czy moge liczyc na Panstwa pomoc?

Z szacunkiem

Gandalf de Grey

Co sadzicie o uslugach internetowcy firmy Speed? Czy Speed warte jest polecenia?

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org