niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ratuszowi na kleczkach

A

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ratuszowi na kleczkach

Treść jest ukryta

Za co odpowiada synchronizacja tego obiektu w przeglądarce Opera ? - "Mutant \BaseNamedObjects\CTF.TimListCache.FMPDefaultS-1-5-21-2025429265-1336601894-725345543-1003MUTEX.DefaultS-1-5-21-2025429265-1336601894-725345543-1003"

rudy błazen z druhem

święta racja

Uwaga!!! nabity :)))))

a ja mam pytanie do troszkę starszych mieszkańców Łomży. Jestem młody i nie pamiętam rynku przed przebudowa i oglądając zdjęcia zamieszczone przez Ptysiu 80 zastanawiam sie kto zmienił rynek w taki jaki mamy obecnie? Czy były jakieś powody aby go przebudować?

z góry dziękuje za informacje...

pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz
powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!

zainteresowaniew tym postem jest duze wiec aA

A co ci nie pasuje w tej domenie ? Jest to juz znana domena i nie bede od nowa "zbieral" uzytkownikow, pisal do innych stron zeby zmienili adres w dzialach LINKI, przerabial strony glownej, buttonow itp.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Zgadzam się z Tobą „mmm”. Niestety, są ale tylko odwiedzający. Mam nadzieję, że Ci odwiedzający wspomogą naszą akcję mimo znikomego odzewu na forum.
Jutro od rana zbiórka w II LO. Dla wszystkich drzwi będą szeroko otwarte, więc jeśli ktoś zechce wrzucić do puszki symboliczną złotówkę zapraszam do II LO
Pozdrawiam Domina

Napewno robią takie badania w gabinetach przy ulicy Wyszyńskiego 8. Cena nie jest zbyt duża i co najważniejsze nie potrzebna jest koperta :-). Mój znajomy tam robił takie badania i zostały zrobione bardzo profesjonalnie. Myślę, że tam jeśli zrobisz te badania to wyjdziesz tylko na dobre.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org