środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cos sie dzieje w Ratuszu

no ok. bedzie to juz ktoras z rzedu firma, co oferuje dostep do internetu. jak dla mnie troche juz tego sie za duzo tu robi. naprawde.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cos sie dzieje w Ratuszu

no i git to ci co sie nie nadaja to upadna jak w przyrodzie selekcja naturalna i zostana same na naszym rynku internetowym porzadne firmy swiadczace dobra jakosc uslug za przystepna cene

damianek........
mowi sie fora nie forumy

ale pewnie jako dwunastolatek przezywasz zabkowanie i nie wszystkie slowa przechodza przez gardziolko....... :PPP

Widzieli¶cie już może
http://lomza.czad.org/
?

Co s±dzicie o tym, co powinienem dodać...
Komentarze mile widziane.

michal

Nie wiem jak i dlaczego są traktowani zawodnicy kosza w mechaniaku ani dlaczego pisza takie a nie inne prace dyplomowe. Ale wiem, że kiedy ktoś pisze jako odpowiedź na pytanie dotyczace patrona szkoły, którego to (patrona) nazwiska nie jest w stanie nawet poprawnie napisać, więc jesli ktos odpowiada na pytanie: "HGW", to powinien dostać nie tylko "jakies godziny pracy na rzecz szkoły". Ja bym to surowiej załatwił. Za chamstwo, za brak znajomosci historii, za ortografię (także w HGW, ciołki). Wstyd !. Ja na przykład nie zaintresowałem się w swoim czasie kim był Bernatowicz. Ale ostatnio się dowiedziałem (8 lat po maturze) i wiem że wielkim pisarzem był i jego twórczośc nas zachwyca. Kościuszko akurat był mi znany lepiej w czasach nauki w LO. Piłsudski ci się jeden z drugim nie widzi? Dziadek w więzieniu siedział i Sybir wąhał za przekonania, by walczyć o to zebyście dziś WY mogli POLSKĘ mieć!!! a wy?

....tfu......

---
PGG

wstęp tylko dla wtajemniczonych.....? ....to załóż sobie "super tajne galoforum" rozrzuć w szatni ściśle tajne hasła dla "wybrańców" i tam sobie rozczulajcie się nad ciężkim losem ucznia mechaniaka..... wtedy nie pojawią się głosy takie jak Jacka...

...jesli decyduje się ktoś na spłodzenie wątku na forum publicznym to trzeba liczyć się z obecnością innych opinii niż własna...
...w mojej szkole kadra pedagogiczna (i wychowawcy) często mówili: "Nie podoba się? ...zawsze możesz zmienić szkołę!". Nie zmieniłem szkoły, podobnie jak moi znajomi, ale o swoje walczyliśmy... i nie cichcem, za plecami - ale otwarcie! Iza to nasz szanowano, mimo, że często nie podobały się "górze" nasze pomysły.

Pozdrawiam! (podpowiem, że oprócz rady pedagogicznej, w każdej chyba szkole, jest Samorząd Uczniowski <czy też Szkolny>, a poza szkołą jest Kuratorium, które słucha także uczniów, nie tylko nauczycieli!)
Pozdrawiam raz jeszcze!

Tiger : nie wiem, czy wiesz o tzw. "Dyslekcji", ktora to jest potwierdzana badaniami, i w tym nie ma nic, do smiechu i kpienia z innych ludzi. i spokojnie mozna z dyslekcja zdac mature na "5". i to nawet w 2004, a niekoniecznie w 2050.

ktosu wieksza konkurencja = nizsze ceny. brak konurencji = wyzsze ceny bo po co obnizac (narodowy operator)

aj tak patrze co tu sie dzieje... biada, biada, wielki babilon upada ...

Zeus

Witam. Dobże że dyskutujecie na temat tego co dzieje sie w szkole. Szkoda tylko że mieszacie pewne sprawy ze sobą. Ponadto wyraźnie widac że nie posiadacie pełnych informacji na tematy w których się wypowiadacie, i do tego dorzucic jeszcze trzeba fakt że zbyt emocjonalnie do tego podchodzicie.
Niedobże się dzieje że uczniowie są zmuszani do brania udziału w konkursie - bo to przeczy zasadom konkursu. Źle jest także iż ludzie nie wiedzą kim był Piłsudski, to co zrobił dobrego i co tak naprawdę złego. Prosze się zapytac dobrych - (najlepiej prawdziwych profesorów) jaka role odegrał w historii Rozwadowski - o którym sie nic nie mówi a zasługi Rozwadowskiego przypisuje błędnie Piłsudskiemu.
Zle się dzięje że dyrekcja E.B. prowadzi czasami nieczyste sposoby walki o swój stołek. Jest to zrozumiałe w świetle tego co dzieje sie na górze !, ale widac także że pozwalają sobie na to nauczyciele - i tego chcą - a sa przecierz tacy którz glośno wyrażają swoje opinie, np przytoczony p. J.K, czyteż L.B. I chwalaim za to - bo nie trzęsą " gaciami" za przeproszeniem. Dobże jednak że w szkole tej rugowane jest chamstwo, wulgaryzm itd. Dobże że uczniowie który popisali sie na " obowiązkowym " komursie chamstwem, zostali ukarani pracami na rzecz szkoły. Źle jednak było by gdyby Ci zostali usunięci ze szkoły. Za to że ktos ma problemy z prawem nie leci sie ze szkoły ! ale za przemoc wobec kolegów jest szansa - i uważam że jest to normalne. Szkola to nie miejsce na bijatyki, tylko naukę, a jesli ktos chce sie boksowac, niech zmieni szkołę ! Może odnajdzie się w tym zawodzie. A jesli nie chce zmieniać szkoły, nie ma problemu by założyć w szkole grupe bokserską - i na zajęciach pozalekcyjnych troszke powalczyc ze sobą. Proszę więc wszystkich wypowiadających się o spojrzenie na sprawy poruszane w sposob obiektywny - bezstronny.
Pozdrawiam

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Moim zdaniem nie ma co generalizowac. Jednym odpowiada lokal zadymiony, bo: "ma klimacik", innym taki gdzie szpilke trudno wetknac, a jeszcze innym chociazby juz sam wystroj lokalu. Dobrze, ze jest taka roznorodnosc - chociaz jezeli chodzi o wystroj, to podobaja mi sie niektore...bialostockie knajpki:PP

W Łomzy nie ma jednak duzego wyboru jesli chodzi o puby, fakt miasto tez nie jest zbyt duze, nie mniej jednak bardzo bym sie ucieszyla gdyby cos nowego jeszcze sie pojawilo:)))

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org