Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak PO to złodzieje, czemu tak się przyjęło |
Pogoda była świetna do jazdy. Może trochę przeszkadzałwiatr , ale miłe towarzystwo z nawiązką zrekompensowało ten drobny feler. Przy okazji kolejny raz przekonałem sie, że w Łomży jest wielu wspanianiałych ludzi. Szkoda, że mało kto to dostrzega. Dzięki za świetny, dość aktywny relaks. Duża strata, że inicjator nie dotarł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak PO to złodzieje, czemu tak się przyjęło |
Fadom...
|
|
Władza może kraść. Byle by NIE MORDOWAŁA ! |
No to chyba mam takie pytanie na które pewnej odpowiedzi mi niedasz... Dlaczego niechodzi mi strona www.90minut.pl a jak chodzi to tylko od swięta;] hehe
|
|
Jestem jego kolegą z klasy. Marcin jest zawsze pogodny, otwarty, miły i przede wszystkim pełen życia. Dajmy mu na nie szansę, przecież każdy na to zasługuje. Proszę nie przechodźcie obojętnie. Tu każdy grosz się liczy. Pozdrawiam Darek http://www.pomozmarcinowi.prv.pl/
|
|
Mi sie wydaje ze turystow mozna przyciagnac tylko w jeden sposob.Trzeba tak jak w innych miastach(np w Ciechocinku) zorganizowac festiwal zespołów muzycznych.Ostatnio na topie sa zespoły z Hiszpanii.I jak beda bulwary to także zbudować amfiteatr z prawdziwego zdarzenia.Takze by sie przydały spływy kajakowe.I najlepiej jakby sie to odbywało gdzies na poczatku lipca.Oczywiscie trzeba by było wymyslic jeszcze cos do tego.
|
|
fanka bocianka "do IP zewnętrznego się dopłaca i to sporo, ale nie wiem ile." to jak nei wiesz to po co piszesz ze sporo??? za ip zewnetrzne sie placi 59 zl za rok i mozna 10 zl od podatku odpisac u nich czyli 49 i to jest na rok a jak wiesz rok ma 12 miesiecy czyli na miesiac wychodzi jakies 5 zl to bardzo duzoooooo..... mam nadzieje ze troche rozjasnilem was:) pozdrawiam bagrmosen
|
|
Hmm ja zapisywalem sie na poczatku stycznia.Za kurs płaciłem 950zł+badania lekarskie 80zł , 1 egzamin 134 zł (chyba) +2 egzamin 114 zł (sama jazda) + odbiór prawka 80zł a i jeszcze 2 dodatkowe godziny po oblanym 1 egzaminie.Więc sam juz se wszystko zsumuj i policz ile to kosztuje :( A co do czasu w jakim robisz prawko to jazdy zależą od tego jak sie ugadasz z instruktorem (czy będzie miał czas jezdzic z tobą np.2 godz dziennie),na egzamin czekasz min.3 tygodnie ,no i odbiór prawka 7-14 dni. Powodzenia Pzdr Zbych
|
|
A- reszty nie trzeba. Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |