niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak PO to złodzieje, czemu tak się przyjęło

Pogoda była świetna do jazdy. Może trochę przeszkadzałwiatr , ale miłe towarzystwo z nawiązką zrekompensowało ten drobny feler. Przy okazji kolejny raz przekonałem sie, że w Łomży jest wielu wspanianiałych ludzi. Szkoda, że mało kto to dostrzega. Dzięki za świetny, dość aktywny relaks. Duża strata, że inicjator nie dotarł.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak PO to złodzieje, czemu tak się przyjęło

Fadom...

Władza może kraść. Byle by NIE MORDOWAŁA !

No to chyba mam takie pytanie na które pewnej odpowiedzi mi niedasz... Dlaczego niechodzi mi strona www.90minut.pl a jak chodzi to tylko od swięta;] hehe

Jestem jego kolegą z klasy. Marcin jest zawsze pogodny, otwarty, miły i przede wszystkim pełen życia. Dajmy mu na nie szansę, przecież każdy na to zasługuje. Proszę nie przechodźcie obojętnie. Tu każdy grosz się liczy.

Pozdrawiam Darek

http://www.pomozmarcinowi.prv.pl/

Mi sie wydaje ze turystow mozna przyciagnac tylko w jeden sposob.Trzeba tak jak w innych miastach(np w Ciechocinku) zorganizowac festiwal zespołów muzycznych.Ostatnio na topie sa zespoły z Hiszpanii.I jak beda bulwary to także zbudować amfiteatr z prawdziwego zdarzenia.Takze by sie przydały spływy kajakowe.I najlepiej jakby sie to odbywało gdzies na poczatku lipca.Oczywiscie trzeba by było wymyslic jeszcze cos do tego.

fanka bocianka "do IP zewnętrznego się dopłaca i to sporo, ale nie wiem ile." to jak nei wiesz to po co piszesz ze sporo???

za ip zewnetrzne sie placi 59 zl za rok i mozna 10 zl od podatku odpisac u nich czyli 49 i to jest na rok a jak wiesz rok ma 12 miesiecy czyli na miesiac wychodzi jakies 5 zl to bardzo duzoooooo.....

mam nadzieje ze troche rozjasnilem was:)

pozdrawiam

bagrmosen

Hmm ja zapisywalem sie na poczatku stycznia.Za kurs płaciłem 950zł+badania lekarskie 80zł , 1 egzamin 134 zł (chyba) +2 egzamin 114 zł (sama jazda) + odbiór prawka 80zł a i jeszcze 2 dodatkowe godziny po oblanym 1 egzaminie.Więc sam juz se wszystko zsumuj i policz ile to kosztuje :(
A co do czasu w jakim robisz prawko to jazdy zależą od tego jak sie ugadasz z instruktorem (czy będzie miał czas jezdzic z tobą np.2 godz dziennie),na egzamin czekasz min.3 tygodnie ,no i odbiór prawka 7-14 dni.
Powodzenia
Pzdr

Zbych

A- reszty nie trzeba.

Ma zowsze Łomża

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org