Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaje-demokracja eurobajzlu. |
cytat: \"Zrobiliśmy to w Rumunii i oczywiście będziemy musieli zrobić to samo, jeśli zajdzie taka potrzeba, w Niemczech – oświadczył były francuski komisarz UE Thierry Breton, odnosząc się do unieważnienia rumuńskich wyborów prezydenckich.\" To tak dla informacji, gdyby durnowatym wydawało się że, mogą sobie tego-tam wybierać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaje-demokracja eurobajzlu. |
No i zapewne, jeśli zajdzie taka potrzeba, zrobią to i w Polsce.
|
|
Towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja blać. Większego burdelu niż w PiSlandii. I sekretarz KC PZPR-pis musi Alfonsa zatrudnić. Takie kvrewskie czasy PiSlandii. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
ziuta krasnaja blać Lepiej alfonsa niż ciebie-kvrvę.
|
|
I do tego, bardzo już zużytą.
|
|
towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja blać, cóż za wyznanie. Nie dość, że PiSdowski burdel z Alfonsem, a ty robisz tam za kvrwę i na dodatek zużytą. PiSałem ci, że masz rozdwojenie jaźni? Sama do siebie piszesz i jeszcze siebie od kvrew, zużytych, wyzywasz. PiSdzica - klasyczna. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
ziuta krasnaja blać Ja do siebie piszę, a ty stale na to reagujesz. Czy to moja wina że, kvrestvo wyssaliście wraz z mleczem tatusiów?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |