niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusko polegnie od Kamińskiego

W tym problem, ze ja nie wiem nic o przekierowywaniu portow, ani wogle nic na ich temat. Nie uzywam routera, tylko poprostu mam połaczone dwa kompy przez karty sieciowe

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusko polegnie od Kamińskiego

A co to za święto ?

Białystok - Plac Kościuszki

Po lewej Uniwersytet, po prawej prokuratura a w tle wieże kościoła farnego.

Łomżaaaa i co z tego? Skoro to mieszkania/domy w "starej" części miasta są najdroższe i najtrudniejsze do kupienia...

truskawki to lipna praca ulotki lepsza ale tez nie polecam wkoncu masz tylko 13 lat wiadoma sprawa ze jak ktos zatrudnia to woli poszukac a nie od razu brac zeby byl pracownik...btw Hans Klos patrze ze masz ikonke taka sama jak ja mam:)))

JA BYM SIE CHCIAŁ POCHWALIĆ JAKIE MAM TABLICE W DOMU NA SCIANIE :P

rudy błazen z druhem

http://pl.redtram.com/sources/90minut.pl/ Rafalek wejdz na tą stronę. Tutaj wszystko działa!

Ja z Marcinkiem się uczyłam 3 lata ponad :( i wiem jak to było z nim przez te 3 lata :( Marcin ma raka kości, a obecnie jest sparaliżowany :( my jako była jego klasa w sobotę mieliśmy spotkanie, a w następną srode tez mamy spotkanie, zwiazane z pomoca dla Marcinka. Marcin zawsze ma takie poczucie humoru i jest dla wszystkich życzliwie nastawiony ::D szkoda mi go i to cholernie szkoda. Z rozmowy z jego rodzicami, to dowiedziałam się, ze jego rodzice posiadaja juz 40tys. zł ale drugie tyle jest potrzebne, aby zmniejszyć mu tego guza, zeby mogl byc operowany :D
Dlaczego taki zajebisty chłopak musi chorować ?? powiedzcie wy mi :(((((

skrzyżowanie w piatnicy a w tle widać kościół

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

W/g mnie nasze walory turystyczne są za mało rozreklamowane. Co my widzimy wjeżdżając do Łomży. Łomża Wita. I nic po za tym. Czy nie można by było postawić bilbordów na każdym wjeździe do miasta, a na nich duża wyrazistą mapę rzucającą się z daleka w oczy, przedstawiającą przyjezdnym na przykład Łomżyński Park Krajobrazowy Doliny Narwi lub Biebrzański Park Narodowy, czy samej Łomży z jej atrakcjami turystycznymi. Żadne miasto nie tylko na północno - wschodnim Mazowszu, ale i na północno - wschodnim regionie Polski nie ma tyle zabytków co Łomża. Najstarszy z nich to Katedra zbudowana w latach 1504 - 1525, do tego bliskość Narwi i Biebrzy z ich unikatową florą i fauną nie tylko w Polsce ale i w Europie, nie wspomnę o lasach pełnych grzybów.
Druga sprawa to dojazd do Starówki dla przyjezdnych. Dojeżdżając do Dwornej widać informację o Starówce i zabytkowej katedrze, ale jak dojechać, zakaz wjazdu od Sienkiewicza w górę. Miejscowy nie ma kłopotów z dojazdem, a przyjezdny zawróci i pojedzie dalej, przecież nie będzie szukał objazdów.
Następna sprawa to informacje o dojezdach do ŁPKDN z szosy do Mężenina.
przecież każda droga prowadzi do Narwi i Parku. Czy są tam jakieś tablice informacyjne? Ze świecą szukać. Jeżeli są to niewiele różnią się od znaków drogowych. Czy nie możana postawić tablicy i to tablicy kolorowej widocznej z daleka nie tylko z napisem Łomżyński Park Krajobrazowy Doliny Narwi, ale i informacją co tam ciekawego w tym miejscu jest, żeby warto było się zatrzymać i pozwiedzać albo i zostać na dłużej. Jest tam gdzie się zatrzymać. W każdej miejscowości są gospodarstwa agroturystyczne z wyśmienitym jedzonkiem.
Wszystkim którzy chcą odwiedzić Łomżę, ŁPKDN i BPN, a nie znają tych terenów polecam :
Województwo Łomżyńskie - Przewodnik autorstwa Pana Czesława Nicewicza. Są tam opisane trasy turystyczne zarówno piesze jak i samochodowe po terenie tych parków.

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

Pomóżmy Marcinowi!
w minionym tygodniu obeszliśmy już podstawówki, gimnazja i licea z prośbą o pomoc.(w tym tygodniu nawiedzimy szkoły wyższe). dyrekcja prawie każdej ze szkół przyjęła nas miło i zagwarantowała, że samorząd szkolny zajmie się akcja w danej szkole. Jesteśmy wdzięczni za dane nam słowo i czekamy na rezultaty zbiorek w szkołach. będziemy organizować aukcje, dyskotekę z której dochód oczywiście będzie przeznaczony na leki dla Marcina. będziemy też chodzić po mieście z puszkami. liczy się każda złotówka.
Pomóżmy Marcinowi!

najprosciej zadzwonic i sie zapytac ale okolo 1000 mniej niz 1000 a najszybciej...to juz od ciebie zalezy mozesz i w pare dni wyjezdzic te godziny:)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

wiesz mieczkos jak ty drugi raz zdawales to nie znaczy ze ktos inny musi tez zdawac i te dwie godziny po oblanym to trez nie beda potrzebne jezeli zdasz za pierwszym razem a ja slyszalem ze okolo dwoch tygodni sie czeka ale to juz bez znaczenia

Zbych

A bardzo dobry pomysł...ale i tak możemy o tym pomarzyć...wolę pieniądze na stadion ŁKS-u!!!

Ma zowsze Łomża

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...

hooltay ? ten link, który mnie podałeś to jest pompa paliwa elektryczna ,

która jest zamontowana w zbiorniku paliwa a mnie chodzi pompę o

wtryskową do Peugeota 206 2.0 HDi nie można mylić tych dwóch pojęć bo

to jest co innego jeśli chodzi o allegro to nic tam nie ma patrzyłem.

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

[*] wlasnie skzoda ze nie doczekal mistrostw swiata ;/

brak podpisu

podaje namiary: waldek27@wp.pl

waldek 27

Tylko i wyłącznie studentom? Uczniom nie? blahcim, dzięki za porpozycję ale nie pasuje mi termin :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Ale studentom tylko do 26 roku życia....

Panowie, darujcie sobie te gwiazdki. Ptysiu89 nie bierz tych tekstów dosłownie. Ważne, że było hasło i odzew też. Mimo wszystko dzięki za inicjatywę i tylko Twoja strata, że nie byłeś.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Mam na myśli tylko galerie z gwiazdkami bo nic po za tym się nie zmieniło.

waldek 27

wiesz co ArChAs jezdze dosc czesto i ile razy jezdzilam to zawsze kierowcy sprzedawali bilety uczniom i studentom ze znizka bez zadnego problemu....wiec nie wiem jak to jest....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org