niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bezkarność i pogarda dla poszanowania prawa w wykonaniu PiS

Za rozdawanie ulotek to w innych miastach wlepiają mandaty, pod pretekstem zaśmiecania środowiska. Prawda jest taka, że ulotki są wyrzucane po 10 metrach od miejsca ich odebrania... A winą za to władze miast obarczają rozdającego, nie śmiecącego!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bezkarność i pogarda dla poszanowania prawa w wykonaniu PiS

Siema. Wiem, że u nas w szkole np. organizują to nauczicele. Dużo osób sie zgłąsza, ja też tam będe. Wyjazd jest w piątek 2 czerwca o 24.00 ze starego Dworca, koszt wyjazdu to 60 zł. Uważam, że powinnaś zapytać u siebie w szkole, napewno katechceci organizują wyjazd, a jeżeli nie to spytaj u siebie w parafii, tam napewno ci pomogą. Pozdrawiam i do zobaczenia w Lednicy

rudy błazen z druhem

Gdzie to jest ? Wystarczy podać miasto. Ponownie studenci będą mieli największe szanse. :)

Ptysiu, napisałem Ci emila, a faktycznie doszła tylko "Blachy cz1" bo nam troche przyblokowales skrzynke (na darmowkach Onetu jest 10MB limitu). Co do szczegolow to wszystko opisalem w mailu i prosze przeczytaj go dokladnie...
Na przyszłosć przed wklejeniem zdjęć tutaj napisz mi emila czy poczta doszła, sprawdzam ją codziennie ale czasem bywa że się zapycha.

A teraz do rzeczy: gdzie zlapałeś W1 KURP1????? W Łomży?

martincool
wczoraj przy WSA ale tylko takie foto udało mi się zrobic :)

No to teraz łatwizna
Gdzie to jest ? i co to za budynek ?

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

ajwlys...niewydaje mi sie ze tak jest;]

mi też ta strona nie działa, może dlatego że obaj mamy dsla z tpsa

Na naszą stronę nie wejdzie bo to blacha mazowiecka a my dajemy podlaskie. Za to sprawdzałem na stronie ogólnopolskiej i niestety już jest dodana a chciałem wysłać z adnotacją o autorze ;)
Co do zdjęć to niestety nic nie wejdzie bo albo nie pasują a te co są OK (04400, 08888, 17500) już niestety mamy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org