Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ale czasy, hajhitler nawołuje do pójścia do stajenki |
Ale jak taki hajhitla pójdzie do stajenki, gdzie większość to Żydy, a reszta kolorowa i uchodźcy. Jak hajhitla nawołuje do chrześcijańskiej tradycji, gdzie poprzednio modlił się do sierpa i młota, a dzisiaj do swastyki. A o chrześcijaństwie nie ma bladego pojęcia. O czasy, o obyczaje. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ale czasy, hajhitler nawołuje do pójścia do stajenki |
Portal The 4lomza.FZ to jest prawdziwy Folwark Zwierzęcy ... Zwierzęta nauczone mówić wydają z siebie bełkot tylko im zrozumiały ![]()
|
|
Bóg się rodzi Bóg się rodzi, moc truchleje Pan niebiosów obnażony! Ogień krzepnie, blask ciemnieje Ma granice Nieskończony Wzgardzony, okryty chwałą Śmiertelny Król nad wiekami! A Słowo Ciałem się stało Zamieszkało między nami Podnieś rękę, Boże Dziecię Błogosław Ojczyznę miłą! W dobrych radach, w dobrym bycie Wspieraj jej siłę swą siłą Dom nasz i majętność całą I wszystkie wioski z miastami Gdy Słowo Ciałem się stało Zamieszkało między nami
|
|
Pójdźmy wszyscy do lodówki PO kiełbasę i parówki powitajmy schabowego i kotleta mielonego! Przybieżeli do butelki we czterech A odeszli od butelki na czterech Chwała spirytusowi, wódce, alkoholowi.. A - PO - KÓJ - PI - JA - KOM!!! ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |