Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Złodzieje z PO rozszarpują ostatki padliny |
czwartek - normalny dzien w szkole piatek - dzien wolny - tak podaje PAP
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Złodzieje z PO rozszarpują ostatki padliny |
Ja tam już nigdy nic nie zaniosę bo 2 razy spalili mi drogie ciuchy! A właścieciel, wogóle nie poczuwa się do jakiejkolwiek odpowiedzialności za zniszczone przez jego pracowników rzeczy! Chyba tylko w Łomży coś takiego może spotkać człowieka, że pralnia zniszczy rzecz ale właściciwie to tylko jest moja wina, że właśnie tam zaniosłam do wyprania :) No cóż, trzeba wozić lepsze rzeczy do Warszawy, przynajmniej jak coś zniszczą to oddadzą pieniądze, tam się klientów traktuje normalnie. A dostajecie z tej pralni paragony z kasy fiskalnej? bo ja nigdy nie dostałem takiego...ciekawe dlaczego :)
|
|
Jest pare osób które strzelają z czarnoprochowców na strzelnicy w Piątnicy jest nawet klub. Info strzelpol@gmail.com W najbliższą niedziele po południu będzie strzelanie. Można postrzelać do arbuzów albo melonów:) (żart)
|
|
Daj ogłoszenie na 4lomza i ktoś się zgłosi. A z truskawkami to dopiero później. Do Wykowskich. ale nie wiem czy się opłaca, bo oni wykorzystują ludzi =/. .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |