Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zbychu, Rychu i Miro - czyli chłopaki nie pękają! |
Przydaloby sie zeby jakaś informacje napisali typu 'Under construcion" , bo ja tez wczoraj sie zdziwiłem że ta strona jest nieczynna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zbychu, Rychu i Miro - czyli chłopaki nie pękają! |
ehh... mam nadzieje ze szybko nazbieracie..
|
|
Latam Audi w kupecie, naprzemiennie z B3. Aczkolwiek, obecnie wolę motocykl :)
|
|
w Łomży :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
bierz miske i szoruj :) .
|
|
Konkurencja? :x Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A fotkę na allegro wystawiła Jagusia(chyba) z Łomży
|
|
Szkoda, że przez te kilka ostatnich kolejek ta, niewątpliwie najlepsza strona o Łomżyńskim Klubie Sporotwym, nie będzie funkcjonować. Myślę, aby wszelkie komentarze dotyczące ostatnich meczów ŁKS-u w trzeciej lidze, do momentu reaktywacji strony www.lkslomza.9x.pl (vel www.lks.4lomza.pl) umieszczać w tym temacie na 4lomza. Niech każdy swoimi kanałami poda tą informację do wszystkich kibiców. A oto mecze, które pozostały do rozegrania naszym piłkarzom: Górnik Łęczyca - ŁKS Łomża sobota 27 maja, godz. 17:00 ŁKS Łomża - Unia Skierniewice środa 31 maja, godz. 17:00 MG MZKS Kozienice - ŁKS Łomża sobota 3 czerwca, godz. 16:00 No i oczywiście dzisiejszy, bardzo trudny mecz z czwartą w tabeli Stalą w Głownie.
|
|
Ja podobnie jak makmarc :). .
|
|
czy znacie jakies miejsca w sieci gdzie mozna znalezc uzywane podreczniki i pozbyc sie swoich? na razie natrafiłem na tylko na http://podaj.net ale podreczników tam mało "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
http://www.polchat.pl/chat/?room=%B3om%BFa To link do czatu ze stronki ŁKSu. Jakoś nikogo nie ma, ale podaje to na wszelki wypadek ;). .
|
|
High ID w eMule oznacza, że port 4662 jest otwarty i bezpośrednio dostępny. Proponuję zatem przekierować ten port na Twój komputer. Jakiego programu używasz do routingu? Najlepszym rozwiązaniem w Twoim przypadku byłby router ADSL...
|
|
Znowu w życiu mi nie wyszło ... tylko tyle mogę napisać. Widzę że się fajnie bawiliście ... a ja obiecywałem sobie i nie tylko sobie, że będę. Lipa ... ta pogoda trochę kiepska, ale to nie to. Poprostu nie mały ból głowy po wczorajszej nocy mi został i dlatego się nie pojawiłem <ziewa> Grunt, że się dobrze bawiliście. Kiedy następna ? pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
martincool wprawdzie nie kolekcionuje tablic ale te 3 jakos tak powiesiłem z bratem i wiszą sobie :P
|
|
Ale czy tak "fajnie" jest tam mieszkac?? Ja mieszkam na poludniu i uwazam ze jest ok!
|
|
A !! Szkoda ze to marzenie ;-(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |