poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Warszawiacy i Białostoczanie mówią...

Witam Don Roberto, :> Moze by sie Don odezwal kiedys ?

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Warszawiacy i Białostoczanie mówią...

a moje zdanie jest takie , dobrze ze cos sie zmienilo są uwagi i jak juz wyzej pan Robert (chyba admin) powiedzial ze uwagi sie przydaja do dalszej produkcji strony. Ale ja czasami wchodzilem na nadzieje starą i oprócz nowinek informacyjnych reszta to była dopiero tragedia , na szybkiego zakladana chyba byle by byla w internecie. Ja mam nadzieje ze nowa strona 4lomza bedzie nie taka jak wszystkie na jeden kopyt robione przez Speed .

Raf-Traf :) ale ty naiwny :) zeby nie takie instytucje jak Wspolczesna, Poranny, Radio Balystok Radio Bab, Radio Nadzieja, Kontakty i rozne jeszcze ( sorki jak kogos nie wymienilem ) to by tu za wiele sie nie dzialo bo te wpisy o wydarzeniach to tworza tamte instytucje a nie 4lomza

pozdrawiam i zapraszam na lomza.info ( tu przynajmniej admin pisze czesto sam o wydarzeniach a nie na latwizne idzie ( phi....wielki mi tu portal 4 lomza )

Proponuje zobaczcie sobie oficjalno stronę zespołu T.Love
http://www.t-love.pl/
polecam wersje z dźwiękiem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org