Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Warszawiacy i Białostoczanie mówią... |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Warszawiacy i Białostoczanie mówią... |
a moje zdanie jest takie , dobrze ze cos sie zmienilo są uwagi i jak juz wyzej pan Robert (chyba admin) powiedzial ze uwagi sie przydaja do dalszej produkcji strony. Ale ja czasami wchodzilem na nadzieje starą i oprócz nowinek informacyjnych reszta to była dopiero tragedia , na szybkiego zakladana chyba byle by byla w internecie. Ja mam nadzieje ze nowa strona 4lomza bedzie nie taka jak wszystkie na jeden kopyt robione przez Speed .
|
|
Raf-Traf :) ale ty naiwny :) zeby nie takie instytucje jak Wspolczesna, Poranny, Radio Balystok Radio Bab, Radio Nadzieja, Kontakty i rozne jeszcze ( sorki jak kogos nie wymienilem ) to by tu za wiele sie nie dzialo bo te wpisy o wydarzeniach to tworza tamte instytucje a nie 4lomza pozdrawiam i zapraszam na lomza.info ( tu przynajmniej admin pisze czesto sam o wydarzeniach a nie na latwizne idzie ( phi....wielki mi tu portal 4 lomza )
|
|
Proponuje zobaczcie sobie oficjalno stronę zespołu T.Love http://www.t-love.pl/ polecam wersje z dźwiękiem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |