Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowacka i rządząca nami „lewicowa ciemnota” chce to zaserwować polskim dzieciom |
Podczas konferencji prasowej przedstawiciele Konfederacji jasno opowiedzieli się przeciwko nowym przedmiotom szkolnym które planuje wprowadzić resort Barbary Nowackiej. Krzysztof Bosak i Grzegorz Płaczek wskazywali na szereg zagrożeń. A tu Polska wymiera https://www.youtube.com/watch?v=k-7viBtLyKQ Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowacka i rządząca nami „lewicowa ciemnota” chce to zaserwować polskim dzieciom |
rudy błazen z druhem
|
|
Re: Nowacka i rządząca nami „lewicowa ciemnota” chce to zaserwować polskim dzieciom |
„Wolność – Te Deum” - Tobie Boże Dziękujemy! Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
...za wieki niewoli, biedę, wyzysk, pańszczyznę, komunę, przegrane POwstania i kościelną pedofilię włącznie z papieżem owych złoczyńców... rudy błazen z druhem
|
|
PosTępak i komunista wciąż usiłuje stalinowską ciemnotę ludziom wciskać. ... Dziś ze wspomaganiem Unii antyEuropejskiej Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Czyż plan Hitlera dla Polski nie jest wciąż aktualny? Dziś ze wspomaganiem komisarzy Unii antyEuropejskiej Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
- Pani moja kochana, znowu ten Tusek wrócił i nie starcza mi do pierwszego. - Mnie też kochana. Jak wpłacę na Republikę, na Radio Maryja, na PiS, dam księdzu na tacę, to już mi na leki brakuje. A jeszcze odzież patriotyczna red is bad. - O, to, to. Właśnie, mam tak samo. —Odziez patriotyczna w sezonie 2024 stawia na kontrastujace kolory i na proste geometryczne wzory. O to strój dzienny z kolekcji \"Prawo i Sprawiedliwość\"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |