czwartek, 21 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Coś nowego, - kasa dla przestępców.

cytat:
\"Jak ujawniło wczoraj Radio ZET, w przygotowywanym przez rząd Donalda Tuska pakiecie ustaw dot. imigrantów znalazł się zapis, w myśl którego Polska będzie płacić nielegalnym migrantom, aby zachęcić ich do opuszczenia naszego kraju. Na razie nie wiadomo, ile konkretnie cudzoziemcy mieliby otrzymywać za powrót do kraju pochodzenia.\"

Zarąbista sprawa, można podróżować nie tylko darmo,
ale jeszcze i kasiory na tym utłuc.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Coś nowego, - kasa dla przestępców.

\"Krocie zarobią migranci, którzy dobrowolnie zgodzą się opuścić Europę i powrócić do swych domów. W chwili, gdy Niemcy zamykają swe granice by odciąć się od napływu nielegalnych migrantów, jeden z krajów chce im płacić ponad 30 tys. euro, aby po prostu wyjechali. Nie wiadomo jednak, czy nie wrócą do domów i znów nie pojawią się w Europie.\"

O kuźwa! - to już nie - \"witamy! i zapraszamy!\",
jak to darła się ober-ciotka zza Odry?

Już dawno temu pisałem że,
przepastować się na karego lub gniadego,
a kasa sama przyjdzie.

A Polacy niech dalej łykają:
- \"piniędzy nie ma i nie będzie\".

Masz zatem szansę na zastrzyk niezłej gotówki..., skorzystaj czym prędzej.

rudy błazen z druhem

towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać, ja ci mogę, z wlasnej, prywatnej kasy zapłacić za bilet, może być lotniczy via np. Turcja, abyś mogła wrócić do swojej ojczyzny Rosji. Wystarczy tylko dać mi znać na priv. Po co Polskę okradać. Ja za ciebie zapłacę.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

ziuta krasnaja blać

A nie chcesz z własnej kasy zapłacić ciapakom,
aby wyjechali w pisdu?

Wciąż piszesz że, PISda się skończyło?
Czy ku twojemu POyebanemu zadowoleniu,
jedynie dla Polaków?

Bo jak wyraźnie widać, dla esbeków, ciapaków i wszelkiego kvrestva, dopiero się zaczęło.

Towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać, cóż za wyznanie, żeżeli masz ochotę płącić ciapatym ze swoich to sobie płać ze swojej kieszni. Mi nic do tego. Ja mogę zapłącić za wyjazd ruskiej kvrwy, która się nazywa bambusa vel ziuta krasnaja blać. Niech wypievdala do swojej ojczyzny Rosji, a nie sra na Polskę, Polaków i kościół katolicki. Jak długo jeszcze ruskie kvrwy będą się w Polsce szarogęsić?
Towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać - oferta zakupu biletu do twojej ojczyzny dla ciebie nadal aktualna.

ziuta krasnaja blać

Jak długo?
Zapytaj krasnaja mordo, kwaśniaka, millera, cimoszki i całej rzeszy im podobnych dzisiaj tzw. demokratów.
Również swojego wujka esbeka.
Oraz rudego, który przywrócił esbekom przywileje.
Jeśli już o czerwonych kvrvach mowa.

No właśnie, towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać sytałaś się swoich kolegów? I co ci odpowiedzieli.
Co do oferty biletu na powrót twój towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać cały czas otwarta.

Co do przywrócenia ebekom emerytur to nastąpiło to przed 15 października 2023 roku. Wszystko kvrwy komunistyczne PZPR-pis oddały swoim kolegom. W ryjach oddawali wraz z wyyyyyyyyyyyyyyyyyyysokimi odsetkami swoim kolegom. Nikt z (nie)rządu PZPR-pis nie złożył zażalenia na wyroki sądowe. W tym kolega Andrzeja Kryże i Stanisława Piotrowicza, nieJaki Zero.

ziuta krasnaja blać

Prawie się zgadza, ale tylko prawie:
cytat:
\"Rząd przywraca esbekom emerytury. Wyszkowski: Odczuwa się tę sytuację boleśnie, upokarzająco

Byli esbecy masowo odzyskują emerytury w pełnej wysokości, bo takie decyzje podejmują szefowie MSWiA w rządzie Donalda Tuska - ustalił portal Niezalezna.pl. Legenda opozycji antykomunistycznej Krzysztof Wyszkowski uważa to za skandal. I punktuje rząd: - Zdaje się, że pośród jedynych zrealizowanych obietnic, będzie to uhonorowanie byłych funkcjonariuszy SB-KGB. - Kiedy mówi się o tym w dniach 40. rocznicy porwania i zamordowania ks. Popiełuszki, to odczuwa się tę sytuację boleśnie, upokarzająco - podkreślił.\"

\"Trzeba przypominać, bo najmłodsi może nie pamiętają, że Służba Bezpieczeństwa PRL była lokalnym oddziałem KGB, tak jak WSW lokalną delegaturą GRU\".

\"Tu nie ma żadnych wątpliwości, że nagradzanie byłych funkcjonariuszy SB jest gestem zwyczajnie antypolskim, antynarodowym\" - tłumaczy nasz rozmówca. I dodał, z gorzką refleksją: - Zdaje się, że pośród jedynych zrealizowanych obietnic to będzie uhonorowanie byłych funkcjonariuszy SB-KGB.

Tusk i zobowiązania wobec SB? Szokujące słowa Wyszkowskiego\"

\"Ja znałem Tuska w latach 80., współpracowaliśmy, kiedyś nawet dość blisko. Zaufałem mu, dzisiaj wiem, że bardzo naiwnie w to, że on dysponował wówczas dużymi pieniędzmi, gotówkowymi funduszami, które miał mieć od sponsora, rzekomego patrioty, a później po latach się dowiedziałem, że to był agent SB, a pieniądze były kradzione z Funduszu Obsłużenia Zadłużenia Zagranicznego.\"

ziuta krasnaja blać

I co ty na to, krasnaja mordo?
Pewnie zaraz paplik zacznie pisdzić że to bajki?
Niech więc w imieniu rudego, poda Wyszkowskiego do sądu za owe niby bajki?

Ślepe chviszcze nadal nadaje jak zawszony łgarz i do usranej śmierci POwtarza brednie. Przywracanie pełnych emerytur nie ma nic wspólnego z przywilejami, bo te zostały bezPOwrotnie dawno odebrane przez późniejszego Króla Europy właśnie (dodatki resortowe PRL-owskiego MSW). Natomiast w samym tylko 2023 r. to PiSlamiści wypłacili z kasy państwa prawie 1,5 mld w związku z bezprawnym obniżeniem emerytur tym, którzy służyli w wolnej POlsce, a także wdowom i sierotom PO tragicznie zmarłych na służbie. Żeby POwstrzymać dalsze wypłaty odszkodowawcze w POstaci odsetek obecna koalicja dokonuje zawieranie ugód z POszkodowanymi co nie oznacza, że każdemu zostanie przywrócona emerytura. Szacuje się, że przywracanie będzie dotyczyć 90% byłych funkcjonariuszy. Nie ma zatem czegoś takiego jak cofnięcie PiSlamskiej ustawy tzw. dezubekizacyjnej (tego nawet nie POdpisałby Duduś) tylko na mocy tych przePiSów zawieranie ugód.
Co zaś się tyczy różnych teorii sPiSkowych formułowanych przez pieniaczy i stare pierdoły to nie ma sensu w ogóle się tym zajmować.

rudy błazen z druhem

Autor: Bamburas (---.static.ip.netia.com.pl)Data: 17-11-24 18:45

\\\"Trzeba przypominać, bo najmłodsi może nie pamiętają, że Służba Bezpieczeństwa PRL była lokalnym oddziałem KGB, tak jak WSW lokalną delegaturą GRU\\\".

\\\"Tu nie ma żadnych wątpliwości, że nagradzanie byłych funkcjonariuszy SB jest gestem zwyczajnie antypolskim, antynarodowym\\\" - tłumaczy nasz rozmówca. I dodał, z gorzką refleksją: - Zdaje się, że pośród jedynych zrealizowanych obietnic to będzie uhonorowanie byłych funkcjonariuszy SB-KGB.

Tusk i zobowiązania wobec SB? Szokujące słowa Wyszkowskiego\\\"
Towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać - mówi ci coś NFOZZ? Nie? A większość kolegów I sekretarza KC PZPR-pis z PC poszło w karamaty. A mówi ci coś, dlaczego 13 grudnia 1981 roku nie internowano Jarosława Kaczyńskiego, dziś I sekretarza KC PZPR-pis? Nie? No wiem. PiSdzica.

ziuta krasnaja blać

A co tobie mówi internowanie rudego?

\"Przemysł pogardy działa, media mętnego nurtu po raz kolejny rozpętały kampanię wyszydzającą Jarosława Kaczyńskiego. Wytykają, że prezes Prawa i Sprawiedliwości nie był internowany, co zresztą Kaczyński wielokrotnie komentował. Warto się przyjrzeć co 13 grudnia robił dzisiejszy premier Donald Tusk. Może panowie „dziennikarze” zapytają na prasowej konferencji? Prawda jest szokująca, 13 grudnia Donald Tusk pił wódę z kolegami, bynajmniej nie był internowany czy aresztowany.\"

\"Co raz, jak bumerang, powraca sprawa nie internowania Jarosława Kaczyńskiego w stanie wojennym 13 grudnia 1981 roku. Co ciekawe, często jest to formułowane jako zarzut przez osoby, których postawa w tamtym okresie może być uznawana za mało patriotyczną. No bo co myśleć, jeśli takie sugestie wysuwają osoby, jak Leszek Balcerowicz,  który do PZPR należał od roku 1969, a  pracował w Instytucie Podstawowych Problemów Marksizmu-Leninizmu przy KC PZPR będąc tam m.in. sekretarzem partyjnym i szefem doradców Jaroszewicza, czy ostatnio Marek Belka, nie mniej zasłużony towarzysz partyjny i aparatczyk. W tych dniach do tego klubu szyderców dołączył Seweryn Blumsztajn, znany jako \"pierd.lę nie rodzę\", szef samozwańczego Towarzystwa Dziennikarskiego.\"

towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać, zadajesz sama sobie pytania i odpowiadasz na nie?
Bilet na powrót do twojej ojczyzny nadal w ofercie. Rosja czeka na ciebie.

ślepe chviszcze kiedy zostaje przyparty do muru zawsze wyciąga, jak królika z kapelusza cokolwiek innego zupełnie z tematem nie związanego.

rudy błazen z druhem

mały puto i ziuto krasnaja blać

Zawsze musicie wyjść na propagandowych durniów.
Jak każdy lewak zresztą.

towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać, zadajesz sama sobie pytania i odpowiadasz na nie?

ślepe chviszcze znowu dostał lanie na tym forum, teraz będzie trzymał łepetynę w klozecie, żeby ochłonąć, tylko, czy on i w kiblu widzi Króla Europy, który stał się jego przekleństwem..?

rudy błazen z druhem

Bardziej - knura.

Autor: ziomex (---.range86-153.btcentralplus.com)Data: 18-11-24 14:01

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org