Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
państwo polskie za platformy - nie pisz co myslisz bo pojdziedz siedziec |
Witaj Allinka - juz myslałem, że zapomniałaś o nas :))) Po tym krótki wstepie przejdziemy teraz do trudniejszych zagadnień ;)) Nie chcę aby to co teraz powiem zabrzmiało populistycznie i demagogicznie, ale odnoszę wrażenie, i pewnie nie tylko ja, że rola rodziny w społeczeństwie jest marginalizowana, umniejszana i ośmieszana. Rodziny bardzo często są chore, rozbite i patologiczne. Rzązaćy zaś nie widzą potrzeby lub nie wiedzą jak zrobić aby przywrócić odpowiednią rangę rodzinie. Pojawiają się głosy naukowców, którzy uważają, że "jesteśmy genetycznie zaporogramowani do małżeńśtwa i rodzicielstwa". Tymczasem żenimy się lub wychodzimy za mąż w coraz późniejszym wieku. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: państwo polskie za platformy - nie pisz co myslisz bo pojdziedz siedziec |
!!! GÓWNO !!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
MRS skad u ciebie ta niechec do policji?? pewnie kiedys bardzo dokladnie pan policjant spenetrowal swoja palko twoje jelita :D ahahahahahahahahaha blacha dla zagubionych gosci !!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ptysiu80 zdecydowanie odpowiedz "g" - strzel se w łeb !!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zarobił... Z obu największych sponsorów ŁKSu firma Fargotex, a więc de facto p. Kosiorek, dawał/daje na klub większy procent ze swoich obrotów niż Browar. Gdyby w Łomży znalazło się jeszcze z 5 takich Kosiorków, ba - gdyby kibice zdecydowali się na łożenie na klub choćby podobny procent swoich dochodów jak b. p. prezes, problemów z II-ligowym budżetem by nie było. Dorobił się na ŁKSie. Wrzodów od "współpracy" z miastem.
|
|
Przeżyjemy i zobaczymy ??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
By się chciało trochę postrzelać ??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Mam do sprzedania prawie nową damkę, bardzo zadbana i mało używana, jak chcesz to pisz.
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=62610&t=62610 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
cycq co ja Ci tu będe pisał jak i tak niezrozumiesz
|
|
jest na początku ul. Broniewskiego (na przeciwko sklepu wędkarskiego) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witam, zobaczymy jak potoczą się dalsze losy tej sprawy. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Ciało rzucone na loże traci na oporze Cukierki są słodkie, ale sex nie popsuje ci zębów. Dziewczyny są ambitne - nie poprzestają na małym. Dziewczyny dawajcie skinom, ale po ich faszystowskich mordach. Chcesz mieć cnotę na życzenie zrób se kąpiel w butaprenie waldek 27
|
|
przeczytajcie http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060518/REGION05/60518011 moze cos z tego bedzie :):):) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Powyższy formularz dotyczy wszystkich chaczyków i menelów Łomżynskich. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Przy Wordzie rzeczywiście jest strzelnica.Nie wiem w jakich obecnie godzinach ale jak ja chodziłem to było w czwartek na 16.00.Płacisz 20 zł na miecha.Broń długa i krótka (zaczynasz oczywiście od długiej).Warunki takie niezbyt ale polecam.Gośc który to prowadzi to jeśli dobrze pamiętam Robert Zwierzyński. Pozdrawiam i miłego strzelania :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
czy moze ktos wie czy napewno bedzie wolne w tym tygodniu co bedzie mianowicie chodzi mi o dni 25,26.05.2006. bo sie troche nie orientuje a mnie ktos oswieci:) tylko prosze bez postow typu: "no chyba beda wolne" "nie wiem czy beda" "nie lubie wolnych dni od szkoly" :) za odpowiednie posty dziekuje i pozdrawiam:))
|
|
dokładnie, na przeciwko WORDu ;) a strzelało się przyjemnie :D również polecam :]
|
|
oby było wolne :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zniszczą „polskie” tablice rejestracyjne... Co zrobić ze starymi tablicami rejestracyjnymi zastanawiają się pracownicy wydziałów komunikacji. Od 1 maja obowiązują nowe tablice rejestracyjne z unijnymi gwiazdkami zamiast polskiej flagi. Stare, choć nigdy nie wykorzystane tablice powinny zostać zezłomowane – przynajmniej tak wynika z rozporządzenia i informacji płynących z Ministerstwa Transportu i Budownictwa. Tymczasem w Łomży z niszczeniem „polskich” tablic się nie kwapią. W urzędzie miasta pozostało ponad 200 tablic rejestracyjnych z polską flagą, w starostwie ponad 100. Jak podkreśla Łukasz Czech z biura prasowego ratusza samorządowcy czekają: „być może wprowadzony zostanie przez ministerstwo okres przejściowy na ich wykorzystanie”. Mieście pozostały przede wszystkim „stare” tablice motorowerowe i motorowo - ciągnikowe. W starostwie niemal wyłącznie tablice samochodowe. Gdyby trzeba było je zniszczyć łącznie oba łomżyńskie samorządu straciłyby około 10 tys zł.
|
|
Ja również polecam Państwa Marciniaków. Od kilku lat leczymy zęby u nich całą rodziną bliską i dalszą. Bardzo uczciwi i konkretni ludzie.
|
|
co wy smiecie wiecie, najlepsza stomatolog jest na hipokratesa.!!!!!!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Może to nieodpowiedni temat na majowe rozważania ale chciałbym poznać wasze opinie w kwestii naszego pochodzenia. Czasami mam odczucie, że w pewnym sensie dyskryminuje ono nasze życie. Dlaczego np. ludzie ze wsi są uważani za kogoś gorszego. Zauważyłem, że zaczyna to się już w latach szkolnych, a później gdy już zajmujemy jakąś tam pozycję zawodową też lepiej zataić swój wiejski rodowód.
|
|
NIESTETY....wiele ludzi reprezentuje sobą....BARY MLECZNE!!!!!!!!!:p:p a kto umarł ten nie żyje
|
|
ja mam 6-letniego krossa na sprzedanie za 120 zł. Może jest troche do przeglądu ale jeżdzi. Jakby co to piszcie w nastepnych postach. Oczywiście jest to rower męski
|
|
Nie można kupić tanie byle co. Szkoda zdrowia , nerwów i pieniędzy. Radzę poszukać na necie firmy K2 , jest uznana i niezadroga.
|
|
nigdy nie klasyfikuję ludzi wg pochodzenia to wynika z szacunku do samej siebie i innych ludzi. tylko ludzie o niskim poziomie inteligencji zwracają na to uwagę
|
|
Jak zwykle bez naszych:( dzięki dla tych co znowu wysłali tego zj..ba wiśniewskiego!!! niech ktoś coś z tym w końcu zrobi! wszyscy naokoło Polski wybrani -Litwa-prosta i śmieszna piosenka ,Ukrania nawet Armenia! a My??? niestety znowu będziemy źyć wspomnieniami sukcesu Edyty Górniak nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Zapraszam wszystkich serdecznie na I NIEOFICJALNĄ FORUMOWĄ WYCIECZKĘ ROWEROWĄ. Odbędzie się ona w dniu 21 maja (niedziela) o godzinie 10.00. Wyruszamy z Placu Niepodległości (dawny dworzec PKS). Przewidywany czas trwania wycieczki 4-5 godzin. Po przybyciu na miejsce spotkania ustalimy szczegóły trasy, ciekawe miejsca do zwiedzania itd. Nie zapomnijcie o sprawnych rowerach, prowiancie i koniecznie !!! wodzie mineralnej ! Zabierajcie znajomych i JEDZIEMY !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |