piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szowiniści kato-narodowi się POchlastają

Centra dla migrantów poprowadzi Kościół.
Caritas okazuje się największym wygranym konkursów na budowę Centrów Integracji Cudzoziemców, którymi niedawno straszyli politycy PiS i Konfederacji. Kościelna organizacja zwyciężyła w większości naborów prowadzonych w ostatnich miesiącach w poszczególnych województwach.

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szowiniści kato-narodowi się POchlastają

No to faktycznie zaje-deal.
Biorąc pod uwagę zayebiście przyjazne nastawienie tzw. imigrantów do chrześcijan.
Ale najwidoczniej, każdy musi poczuć na własnej dvpie.

Te tzw. centra powinna poprowadzić, najgorsza grypsująca recydywa z najcięższych zakładów karnych.
Żeby pierd*lec u jednych i drugich, był po równo.

oooo! taaaak! katolstwo ma zayebiście przyjazne nastawienie do imigrantów, ale oczekuje od nich uległości na kolanach, a POza tym Kato-kościół w POlsce to nie chrześcijaństwo. Ja natomiast jestem sPOkojny mimo krytycznego stosunku do kościelnych instytucji, Caritas POsiada i warunki lokalowe i fachową kadrę. POdejrzane tylko jest to, że warunki konkursowe były tak sformułowane, że faworyzują Caritas.

rudy błazen z druhem

Jedyne czego oczukuje od tzw. imigrantów,
to nie uległości, lecz zwyczajnej normalności.
Bo z tym mają największy problem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org