czwartek, 21 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szymon od POdawania ręki prezydentem..?

Szymon Hołownia przekonywał, że \"chce być prezydentem ludzi, a nie partii politycznych\". — jedyny sztandar, pod którym stanąć chcę w tej kampanii, która zacznie się już za parę tygodni, to jest biało-czerwona

...w pierwszej turze ma mój głos (w drugiej też jeśli przejdzie) chyba, żeby jakaś seksowna lewaczka kandydowała...

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szymon od POdawania ręki prezydentem..?

Paplik oooo tak, Szymek popłacze jak trzeba, rozbawić umie,a i lekarza załatwi? Dzwonił już doktor do Ciebie? Do mnie tak i życzył zdrowia,bo kasy na nic nie ma. A tak w ogóle to łatwiej będzie zrobić z uja skręta,jak z Szymona prezydenta ,ale staraj się Paplik, staraj 😂

Kasia..

Zadłużenie szpitali nie POwstało nagle w okresie ostatniego roku, bo już na koniec 2023 r. wynosiło 22 mld. zł. Problem deficytu budżetowego to przede wszystkim efekt rozwiązłości wydatkowej, niegosPOdarności, nieracjonalnej megalomanii oraz złodziejstwa i malwersacji, która była stylem 8 lat nierządów PiSlamskiej mafii. Obecna ekipa musi przynajmniej zacząć uzdrawianie finansów publicznych bo inaczej nastąpiłby totalny krach POdobny do tego jakiego np. Grecy doświadczyli. Natomiast kandydowanie Szymona, człeka który prezentuje przyjazną, zamiast agresywnej POstawę, zgrabnie POsługujący się POlitycznym językiem sprawia, że wyborcy będą mieli większy wybór.

rudy błazen z druhem

Kwestie polityczne są naprawdę skomplikowane. Uważam, że monitorowanie i wybieranie informacji jest rozsądne. Nie dajcie się zwieść kłamstwom. Ciesz się aktualizacją i dostępem do wielu źródeł wysokiej jakości informacji. Wspólnie doskonalcie swoją wiedzę i umiejętności geometry dash lite

W POland i krajach niesamodzielnych
pajace grają role mężów stanu. ydzi górą?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org