Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna prowokacja PiS_owskiej sitwy |
nie mamy żalu, poważnie !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna prowokacja PiS_owskiej sitwy |
Dla UMIEJĄCYCH czytać Ptysiu80 a ptysiu91 to zasadnicza różnica, tak więc B .
|
|
Wszystko zależy od tego do jakiej spółdzieni należy blok, w którym się mieszka.Chyba najbardziej o swoich lokatorów dbają - ŁSM i "Perspektywa". Jeśli chodzi o ZGM to szkoda gadać. Stare ,zaniedbane bloki, zdewastowane place zabaw dla dzieci,żadnych boisk dla młodzieży,zieleń w opłakanym stanie itd. Pozdrawiam:) DiDi
|
|
"[...]Na początek należałoby ustalić czy badany jest katolikiem. W tym celu sugeruję dwie próby. Po pierwsze należy respondenta zagadnąć na temat jego przekonania co do pochodzenia tzw. Ducha Św.: - Czy sądzisz, że Duch Św., będący minibogiem współtworzącym megaboga - Trójcę Św., pochodzi od: a) miniboga Ojca czy b) minibogów Ojca i Syna Bożego. Jeśli badany udzieli odpowiedzi a), wiemy już, że katolikiem nie jest (można go wtedy zapytać o stanowisko w kwestii celibatu, jeśli wyrazi sceptyczne nastawienie doń, oznacza to, że można go zaklasyfikować: "z odchyłem na prawosławie"). Jeśli natomiast badany odpowie b), przechodzimy do następnej próby. Wyciągamy z kieszeni prezerwatywę i podajemy ją badanemu. Jeśli odmówi przyjęcia i przeżegna się - możemy sklasyfikować go: "katolik prawowierny". Dalej ustalamy czy jednostka testowana jest chrześcijaninem. Tym samym zapytujemy uprzejmie respondenta, czy zgadza się przejść do etapu ustalenia faktu prawowierności chrześcijańskiej. Jeśli wyrazi taką chęć pytamy się, czy badany życzy sobie metodę ekspres czy rozszerzoną. Jeśli opowie się za szybszym zakończeniem sondażu, zdecydowanym ruchem dłoni wymierzamy mu siarczysty policzek. Jeśli ów nie podejmie gwałtownej próby przerwania naszej ankiety, zapytujemy się: - Czy Szanowny Pan życzy sobie drugi? Jeśli otrzymamy twierdzącą odpowiedź możemy zaprzestać dalszych testów i z dużą dozą pewności zakwalifikować jednostkę jako: "chrześcijanin prawowierny". (Uwaga: autor Chrystotestu nie bierze odpowiedzialności za ryzyko związane ze zbyt dużym odsetkiem nie-chrześcijan). [...]" http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,1544
|
|
(---.securenet.pl) POWERED BY SECURENET.PL 2006 Ja jednak mysle ze wiesz wiecej niz napisales ;) .
|
|
"papieros skraca życie o 4 minuty, kieliszek wódki o 6 minut a praca o 8 godzin" "Boże, spraw aby mi się chciało tak bardzo jak mi się nie chce ... dalej sobie poradzę" "Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie..."
|
|
Respect Jurand
|
|
super:))) rudy błazen z druhem
|
|
|
Ptysiu80: zdecydowanie opcja "D". Nawet pożyczę nożyczek... mieczkoś997: jak zwykle błysnąłeś inteligencją, obrońco psyjaciół.
|
|
hehehehehe... a z komendy na Nowogrodzkiej (już jakiś czas jej nie ma) za małolata można było śliwki kraść :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
cale szczęscie )))))))))) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
w każdym bądź razie, dziękuję za odpowiedzi :)
|
|
Gekon.... ale jeżeli nie przeszedł testu na Katolika, to można sprawdzić, czy nie jest przypadkiem jakimkolwiek Chrześcijaninem. Ta droga też jest właściwa. Zaczął od tego co najłatwiej trafić, podobno jest nas (Katolików) w Polsce ponad 95%. :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Za wysokie progi....... rudy błazen z druhem
|
|
Mówią, że w Polsce jest za dużo katolików, a zbyt mało chrześcijan.... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zbych - coś w tym jest. :))
|
|
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" A. Einstein To tak a propos niektorych wypowiedzi w tym temacie. rudy błazen z druhem
|
|
\ ptysiu oswiec mnie !!!!!!!!!
|
|
co sie martwisz co sie smucisz ze wsi jestes na wies wrocisz cham zawsze bedzie chamem na wsi ludzie maja kesz ale to chamy i buraki chociaz jak zawsze sa czasami wyjatki ale niestety buractwo przewaza chcialbym tez dodac ze w lomzy tez takie chamy i buraki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |