Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dla kogo te bajki..? |
https://www.onet.pl/informacje/stacja7/poruszajace-swiadectwo-marianny-popieluszko/wvsz14s,30bc1058 Od długiego czasu zbierała mi się woda w kolanie i z powodu tego bardzo cierpiałam, miałam kłopoty ze zginaniem nogi. Kiedy przyjechałam do Warszawy na obłóczyny w sutannę księdza Kazimierza Gniedziejki, a było to chyba w 1980 r., ksiądz Jerzy zabrał mnie siłą do szpitala na badania i operację. Było to w Szpitalu Kolejowym w Warszawie. Po przeprowadzeniu badań skierowano mnie na operację kolana. Ja przeraziłam się i uciekłam do domu. Kolano nadal mnie bolało i trwało to około sześciu lat. Lekarz, badając mnie, zauważył moje kolano i powiedział, że konieczna jest operacja. Skierował mnie na oddział chirurgiczny, gdzie miała dokonać się operacja. Wchodząc do gabinetu chirurga, zobaczyłam na ścianie krzyż, których jeszcze w szpitalu nie było, pomyślałam sobie wtedy, że nic mi się nie stanie, skoro jest miejsce dla Pana Boga. Modliłam się również do księdza Jerzego, żeby mnie ratował. Chirurg obejrzał moje kolano i powiedział, że nie trzeba już operacji. Zbierająca się ropa wyschła, rana się zagoiła, i od tej pory kolano mam zdrowe ...to za życia nie uzdrowił tylko zawiózł do szpitala, a cud się stał dopiero PO śmierci..?! rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dla kogo te bajki..? |
Wiele łask u Boga wyprosili ludzie za wstawiennictwem ks. Popiełuszko ... Przykłady- http://kspopieluszko.blogspot.com/2010/05/cuda-ks-jerzego.html http://kspopieluszko.blogspot.com/2010/05/cuda-ksiedzy-jerzego-cz-2.html Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
...cuda, cuda... ogłaszają..., czy owe rzekomo cudowne dla działania zamordowanego to zasługa e-SB-eków..?, bo gdy księżulo żył nikogo nie uzdrowił, nawet matki... rudy błazen z druhem
|
|
Kilka faktów- - uzdrawia Pan Bóg - uzdrawia z własnej inicjatywy lub na prośbę przebywających w niebie do których ludzie zwracają się o wstawiennictwo ... Księdza Jerzego zamordowali sowieciarze z WSW w zielonych mundurach a nie UBki w niebieskich na polecenie Jaruzelskiego. Kiszczak kierował bandami w państwowych służbach i sądów https://www.youtube.com/watch?v=beCfxaCsCIY Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
PO pierwsze primo owe cudowne uzdrowienia z faktami mają niewiele wspólnego... PO drugie primo skazami za morderstwo e-SB-ecy nie przyznaliby się do winy gdyby tego nie zrobili, a śledztwo i proces był drobiazgowy, zdarzenie szczegółowo odtworzone na wizjach lokalnych no i POtwierdzone przez niezależnego świadka w POstaci kierowcy, któremu udało się wyskoczyć z POjazdu. Zatem te rewelacje o innych mordercach to POdobne fantasmagorie jak szalone wizje Maciory o Smoleńsku. PO trzecie primo śmierć POpiełuszki była ciosem w POlityczne plecy Jaruzela, a jego POlecenie w tej sprawie POlegało na schwytaniu i ukaraniu sprawców, żeby przez to jakoś ukoić opinię publiczną. rudy błazen z druhem
|
|
To nie są bajki skoro komuniści walczyli i walczą dziś z Kościołem i wyznawcami Chrystusa. I przy tym co dzień paplają że Pana Boga nie ma. Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
|
paplak, nie dyskutuj z faszystą hajhitlerem dvpokratą. On samą sfastyką, swoim symblem religijnym (niedawno to był sierp i młot jak towarzyszka kmiota Rydzyk) cię zapievdoli. To tej tępej pały nic nie dotrze bo ma wrośnięty stallhelm. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |