Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koordynacja lobby "eskimoskiego" w obronie swoich braci |
Zapraszam na strone akcji STOP BYKOM ;-) która już troche jest w internecie ;] http://www.bykom-stop.avx.pl/ Jurand
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koordynacja lobby "eskimoskiego" w obronie swoich braci |
Do gazu z nimi ;-) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
drugi raz ta samo napiszę: wśród tysięcy kibiców zawsze znajdzie się kilkudziesięciu debili... a tak poza tym to nie wierzcie mediom, bo one trochę zmyślają... byłem tam i widziałem jak to było naprawdę... na początku nie było żadnej Policji (i nie wiem dlaczego na onecie napisali, że Policja niby próbowała udaremnić pochód na starówkę) - to było błędem, bo Policja powinna asekurować takie miejsca jak sklepy nocne czy ogródki i ogólnie obrzeża starówki... za to później jak już Policja wkroczyła to pałowali wszystkich - i starszych poważnych ludzi, którzy przyszli poświętować i głupich gówniarzy, którzy dali się sprowokować do burdy... najlepsze i najśmieszniejsze było to, że Ci zomowcy tłukli pałami szyby w sklepach i przystankach - nie wiem tylko po co??? może po to, żeby mieć pretekst do użycia broni gładkolufowej i gazów... natomiast z tym sklepem nocnym, w którym pseudokibice zrobili sobie "promocję "to prawda... widziałem też ten wyrwany znak, ale cały efekt zniszczonej starówki to wynik starcia z prewencją... i jeszcze jedno: oddziały opancerzonej prewencji, które między 2 a 3 nad ranem maszerowały przez centrum pałowały dosłownie każdego - dostało się też ludziom, którzy nie byli w żaden sposób związani z Legią, a np. wracali sobie z klubu grupką 4 czy 5 osób... ogólnie porażka POLICJI !!!!!
|
|
NO kurde SaneOne rozbawiłeś mnie...Byłeś tam widziałeś no i co z tego jak twoja opinia nie jest obiektywna. Nie martw sie chłopie ja wiem na jakiej zasadzie działają takie oddziały i napewno nikt nikogo nie tłukł bez powodu. A wracając do tych psycholi w szalikach. To aż brak słów na ich głupotę i beznadzieję. Przecież to banda bezmózgów i wszystko. I ktoś tam pisał że prawdziwi Hooligans to tak i tak tego tamtego. Chłopie wszystko co związane z tymi pojeb...... debilami jest chore. Jakie ustawki, jakie co??? Przecież to szczyt debilizmu. A by wziął jeden drugi łopatę i poszedł pokopać babci ogródek albo popielić grządki, pojeźdzłby taczką to na coś by się przydał a nie uprawiać kretynizm.
|
|
ADALL za mocno nie zaglebij sie w szczeguly bo koziej mordy dostaniesz ? waldek27 nie placz kiedy odjade - tramwaj???
|
|
A Starsi Panowie śpiewali: Rodzina nie cieszy nie cieszy gdy jest, lecz kiedy jej ni ma samotnyś jak pies... wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
Jak wczesniej pisalam projekt polecam zlecic pani Poddornej a wykonanie stolarzowi z kupisk.
|
|
Pani Anna Minko na Księznej Anny, na przeciwko hali sportowej.
|
|
Znamy sie tylko z widzenia:)
|
|
Ja myśle, że nie tylko z widzenia tylko z Żeromskiego. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.
|
|
hehehheh moze z Kupisk:)
|
|
Może zna ktoś jeszcze jakieś ciekawy nazwiska lub imiona. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.
|
|
Majster to jak bedzie z tym ujawnieniem. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |