Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nienawiść w Łomży... |
ciesz się ze nie masz netu z telekomunikacji, mi kiedyś naprawiali 5 dni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nienawiść w Łomży... |
może polecicie jakiegos dobrego stomatologa, bo niestety nie orientuje się kto wykonuje tą pracę w Łomży. z góry dzięki! Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
majster mozesz sie ujawnic: waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.
|
|
Pabloz4 twój post jest doskonałym morałem aby zamknąć ten temat i zakończyć tą długą,bezsensowną dyskusję... Pzdr Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Trzeba było wsadzić kawałek drutu do gniazda anteny w tv i byś miał polsat z nadajnika naziemnego bo takowy jest Łomży
|
|
Pan Marciniak - ul. Staffa
|
|
Może ktoś wrzuci jeszcze coś ciekawego. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.
|
|
OKE Łomża miała publikować wyniki sprawdzianu kończącego podstawówkę na stronie internetowej. Chodzi mi konkretnie o indywidualne wyniki. W jaki sposób można się do tego dobrać, bo na stronie OKE nie ma żadnych linków.
|
|
uomrzan napisał: P.S. Kibicuję też trochę czarnym koszulom (ale cichoooo.... bo się wyda) No to juz wiem do kogo należał samochod na łomzynskich blachach zauważony na parkingu przy stadionie KSP w trakcie jednego z meczow Polonii... :) pan i władca: dziwie się tylko tobie, że publicznie przyznajesz się do dalszego kibicowania Legii. Pamiętaj ze to forum przegladaja tez twoi koledzy po szalu z lomzynskiego mlyna. Dobra, koniec gadki na ten temat, mam nadzieje, ze przyszly sezon w wykonaniu ŁKSu i jego spotkania z niektorymi drugoligowcami wyjasnią nam kibicom kilka waznych "kwestii". JEDNO MIASTO - JEDEN KLUB
|
|
mieczkoś997 napisał(a): > Ja byłem spisany 2 razy w > życiu!! I co?? Myślisz że wkurzyłem sie albo coś?? Wcale > nie,wręcz przeciwnie porozmawiałem z policjantami odnośnie > naboru,o kłopotach w Policji.. itp itd. Równi ,normalni > ludzie!! O kur... nie wyrobię...
|
|
słabo wtedy odbiera...śnieży:D
|
|
Juwenalia, czyli święto studentów, po raz pierwszy mają zamiar przygotować trzy uczelnie w Łomży: Wyższa Szkoła Agrobiznesu, Wyższa Szkoła Zarządzania i Przedsiębiorczości im. Bogdana Jańskiego oraz Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości. To efekt porozumienia o współpracy, podpisanego w marcu przez rektorów uczelni. Wstępne założenia imprezy, która ma odbyć się podczas czerwcowych Dni Łomży, uzgodniła, działająca w ramach tego porozumienia, Rada Rektorów, a szczegółami ma się zająć wspólny komitet organizacyjny. Najwięcej kontrowersji budzi problem... ewentualnej sprzedaży piwa! Co o tym sądzicie:>? Moim zdanierm może być fajnie;)
|
|
Ja tez dziekujue bo nie obejrzałam Majewskiego :( heheh
|
|
Poczekaj aż się zciemni może wtedy się będziesz mógł dobrać: waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
czyzby lomza chciala zachecic studentow do studiowania na podlasiu??? to cos nowego:) prosimy o wiecej takich inincjatyw bo zanudzic sie moznna... :P Ma zowsze Łomża
|
|
Sprzedaż piwa nie powinna budzić aż takich kontrowersji: waldek 27 Pijany żyje dwa razy krócej, ale widzi dwa razy więcej. Wtedy nie uważałeś co robisz, teraz rób co uważasz???
|
|
Teraz można zobaczyć jaki wynik wyszedł czy nie ?
|
|
CHWDP???????? To proste!!! Chcemy Więcej Dobrych Policjantów. Emeryt milicjant.Hehehehe!Frajerstwo!
|
|
Ilo cyfrowy kod macie bo ja 14 a na poznańskim wchodziłem tylko 12 mi się zmieściło, zreszto u nas też jakieś ISA jest.
|
|
|
|
Kur... Juz mnie to wpienia. Białystok pisze... :]
|
|
:P Rok temu było to samo... 1,5 godziny czekałem, żeby mi na serwer weszło =/ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł na wypromowanie naszych uczelni.
|
|
Każdy ma swojego ulubionego =P. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Porozumienie rektorów??? A mi się zawsze wydawało że do zrobienia juwenaliów potrzebne jest porozumienie studentów. Dlaczego z inicjatywą juwenaliów występuje rektor? Dlatego że studenci nie są tym zainteresowani, właściwie to nie są niczym zainteresowani, nie chcą się zaangażować, nie wykazują żadnej inicjatywy są przedsiębiorczy jak chłopi spod GS-u (Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości?? phhii) Studiuje na PWSIiP i wolałbym żeby rektor zajął się problemami z którymi na co dzień się spotykamy: - podniesieniem poziomu kształcenia - szczególnie języków obcych (bo 3 semestry angielskiego i 2 innego to stanowczo za mało) - praktykami, które są łagodnie mówiąc nie przemyślane ( które i tak większość zalicza załatwieniem pieczątki od znajomych) -i wieloma innymi Mimo wszystko dziękuje rektorowi że robi coś dla swoich studentów
|
|
Dzis w WWA a jutro u nas ;/ Lepiej dmuchać na zimne.Zreszto teraz jak weszliśmy do 2 ligi to jak Białystok u nas zawita to ...... Pzdr
|
|
Sprzedaz piwa.. nie wiem dlaczego ale na juwenaliach warszawskich nie maja takiego problemu. Do Abcd: Wychodzi na to, ze nic sie w tej materii nie zmienilo.. Tak naprawde najwiecej na juwenalia przyjdzie osiedlowych cwaniaczkow a nie studentow, bo wiekszosc lomzynskich studentow woli siedziec w domu a nie spotkac sie w wiekszej grupie w celach integracyjnych. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Do organizacji Juwenaliow potrzeba takze sponsorow, a jesli bedzie Browar Łomża, to piwo pewnie bedzie "bezalkoholowe"... ;) Zbych
|
|
my chlopaki z mokotowa
|
|
Powiem ci ze dla mnie Lomza byla, jest i bedzie moim miastem. Od 2001 roku kiedy wyjechalem na kazde wakacje co roku przyjezdzam do Lomzy. Mile uczucie jest jak sie przyjezdza i sie dostrzega zmiany jakie nastapily. Na poczatku jak sie przyjezdza jest oczywiscie radosc, lecz pod koniec jest smutek, bo chcialo nie bylo to Lomza ma swoje uroki. Jak ludzie traktuja mnie? A to roznie. Zaczne od tego ze staram sie nie pokazywac tego ze kiedykolwiek gdzies wyjechalem. Mozna tu podzielic ludzi na trzy grupy: jedna to ci ktorzy sa obojetni na to ze ze stanow jestem, drudzy ktorzy sa bardzo zaciekawieni i wypytuja a trzeci to tacy ktorzy patrza na ciebie z zazdroscia i nienawiscia. Z kad ta zazdrosc? Nie mam pojecia. Wlasnie tacy ludzie nigdy nie byli nigdzie za granica i patrza na ciebie jak na wielkiego pana ktory za granica zbija wielkie kokosy. A jaka jest prawda ? wie ten co byl. Czy to w Stanach czy w Angli czy w jakimkolwiek innym kraju, trzeba niestety pracowac i to ciezko. Mogbym tu jeszcze sporo o tym napisac, ale nie chce odbiegac od tematu.
|
|
Niech miasto zabierze wreszcie ten stadion ŁKSowi to klub przestanie narzekać, że mu kasy na utzymanie nie starcza. Za utrzymanie zabuli ratusz. A teraz odejdzie J.E. a nie J.K. zobaczycie.
|
|
a co to jest jama kasi? chyba nie to o czym myślę co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
przynajmniej ci którzy niemogli się zdecydować na wymianę szyb w oknach teraz będą mieli mniej czasu na decyzje( a może gustowniej by było zabić okna deskami?:) tak to przykre Ma zowsze Łomża
|
|
Moim zdaniem wiekszym problemem jest zawisc lomzyniakow do siebie , co jest widoczne na kazdym miejscu i wszedzie , czy to w stanach czy europie ,,,, POZOSTAJE TYLKO ZAL , WIELKI ZAL !!!!!!! Zbych
|
|
Och wiarus ty jakzwykle przeciw !!! choc raz badz optymista ,,,,,,,a moze bys wymyslil cos w jaki sposob moglibysmy im pomoc ????
|
|
Gratulacje trenerowi, zawodnikom i aktywistom klubowym. Szczególne uznanie za świetną organizację kibiców i wspaniałą atmosferę na meczach. Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
Nie wiem czemu jedzie na mundial te powalone drewno Rasiak, który praktycznie nie strzelił bramki w eliminacjach - paranoja, żeby takiego zawodnika który nie sprawdza się w kadrze brać na mundial. Szkoda mi tylko Tomka Frankowskiego mimo, że jest bezformy teraz, ale żeby nie Franek, to wątpię czy janas by przywiózł 6 punktów z Wiednia i Cardiff na jesieni w 2004 roku.
|
|
Hmm, kod jest 16-znakowy, a miejsc w formularzu jest 12. Nawet jak usunąć kreski, to dale jest o 2 znaki za dużo. Nawet edycja źródła strony i ręczna zmiana formularza nic nie daje. Strasznie pomocna ta strona OKE. Żadnego helpa, żadnej informacji. Tylko wzmianka że wyniki można oglądać od 14, ale nie ma żadnego linka. Webmajstera należałoby zlinczować.
|
|
plaża Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
J.E niech odchodzi poco on tu komu on tylko jest twarzo klubu tak naprawde calo robote robi Leszek jego asystent
|
|
halina uwielbiam Cię :)
|
|
mają być wolne od lekcji ale do szkoły podobno ma sie isć....tylko ciekawe kto pójdzie:P<lol> a sa wolne bo papiez przyjezdza...tyle ze on do Łomży nie przyjezdza....
|
|
Halinko miej zasze oczy szeroko otwarte, żeby to bylo ostatni raz. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Wiele w życiu przeszedłem, poznałem wielu ludzi, miałem róznych szefów i ja byłem szefem. W tym czasie prawie nigdy nie zwracano uwagi na to czy pochodzę z miasta, czy ze wsi. Ważne było to co sobą reprezentuję, jakie mam wykształcenie, jak się zachowuję , jak wykonuję swoja pracę. Jako szef również tylko na to zwracałem uwagę. Cóż wart jest rodowity warszawiak, łomżyniak itd., gdy jest chamem i leniem z podstawowym wykształceniem? Dobrej pracy nie znajdzie. Coż jest wart facet ze wsi, mający dwa fakultety, gdy nikt o nim nie powie dobrego słowa, gdyż jest snobem, gburem itd. Tak więc najważniejsze jest kim jesteś, co sobą reprezentujesz, a miejsce urodzenia lub wychowania jest nieważne. W mojej dalekiej rodzinie, mieszkającej na wsi we wschodniej Polsce, rodzinie niezbyt zamożnej i utrzymującej sie z gospodarstwa rolnego, z pięciorga dzieci - pięcioro skończyło studia, z czego jeden został generałem i profesorem, a dwoje uzyskało stopień doktora. Nie sądzę, aby wypominano im, że pochodzą ze wsi. Uważam zresztą, że zwracanie uwagi na miejsce urodzenia to juz przeszłość.
|
|
Mam złoty środek na niezły wynik na MŚ: Rasiak w pierwszych minutach meczu dostaje czerwoną kartke;)
|
|
Tacy, jak urzad skarbowy w wypowiedzi wyżej.
|
|
A tak na koniec, to najpierw były osady, potem wioski, potem miasta. Więc wszyscy mieszkańcy miast mają pochodzenie wiejskie. A o kulturze osobistej, o inteligencji, o sposobie traktowania innych ludzi, wcale nie świadczy miejsce urodzenia, czy zamieszkiwania.
|
|
Brawo felix. Swoich korzeni nie trzeba sie wstydzić !
|
|
a chcecie 00345 ??? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Chyba kazdy wie , jak to jest w Polskiej ( Łomżyńskiej ) polityce. nie ma co sie dziwic , mina lata zanim cos z tym zrobia...
|
|
podobno lekcje maja byc , tylko ze pokaza nam msze prowadzana przez papieza na 1-2 lekcjach. no wiec na pozostalych ma byc nauka ( takie przypuszczenia mam ) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
3:0 wygraliśmy
|
|
Stańmy w obronie Polskiego Rządu ! |
Prawdopodobnie ? czy jest 3-0? i co jest z ta strona lks ?POZDRO dla LOMZY.
|
|
Re: Stańmy w obronie Polskiego Rządu ! |
|
|
na południu jest zajebiscie xD hahaha
|
|
|
Czy będzie druga liga w Łomży? Wydawać by się mogło ze będzie, pod względem piłkarskim jestesmy juz na zapleczu Orange Ekstraklasy ale czy srodki finansowe na to pozwola? Cały czas byłem optymistą ale z dnia na dzien mam coraz większe wątpliwości. Co o tym sądzicie?
|
|
będzie będzie ŁKS to nojwiększy wojownik podlasia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |