Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzień Sybiraka |
Wszystkim rodzinom dotkniętym wywózkami rodzin na Syberię - wyrazy współczucia. Mija kolejna rocznica napadu ruskich na Polskę 17.09.1939 roku. I przykro mi jest, że tak wielu \"patriotów\", wszelkiej maści komunistów z PZPR-pis, ich czopków, hajhitlerów i faszystów realizuje politykę, sieje putinowską propagandę Rosji, tej samej Rosji co przez wieki niszczyła Naród Polski. No ale komuniści, faszysći i hajhitlery mają w programie zniczenie Polskiego Narodu. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzień Sybiraka |
Należałoby wielu katoli, jak np. ślepe chviszcze, czy inny wdvPOkrata wywieźć dalej niż na Syberię... rudy błazen z druhem
|
|
A nie jest wam przykro że, żydki jak jeden wysługiwali się sowietom z niezwykłym zapałem, denuncjując i wydając Polaków w ich łapy? Potem dzieląc się dobytkiem wywiezionych Polaków?
|
|
Towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja blać, nie chwal się czerwona szmato swoimi \"sukcesami\" na polu włażenia towarzyszom z PZPR-pis i ruskim w dvpę. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
...nam nie przykro, ale ślepemu chviszcze bardzo jest nie na rękę fakt, że jego PObratymcy kolaborowali z najeźdźcami... rudy błazen z druhem
|
|
Paplak wszyscy tu wiedzą że to beznapletkowcy w większości stanowili trzon bezpieki gnębiącej naszych patriotów. Wy nienawiść do polaków wysysacie z mlekiem matki
|
|
...odezwał się następny, którego nie tylko napletek ale i rozum nie`dotyczy... Przepraszam, że cię POminąłem w tym szkaradnym gronie... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |