Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PIEŚŃ TUSKOLAKÓW NA MELODIE JANUSZA LASKOWSKIEGO |
http://allegro.pl/10768_zwierzeta_terrarystyka.html tu jest sporo pajaków do oglądamnia i do kupna Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PIEŚŃ TUSKOLAKÓW NA MELODIE JANUSZA LASKOWSKIEGO |
To bandytów nalezy traktować jak bandytów!! A nie słyszy się ze 10 lat grozi....!! Szlak czlowieka trafia!! Ok 50 rannych policjantów........ Pzdr
|
|
a dlaczego Dudek miał jechac jak prawie cały sezon przesiedział na ławce albo na trybunach.co do "franka" to moze i szkoda ze nie pojechał bo moze by sie w koncu obudził.Kłos nie jest znowu taki niezastapiony,są młodsi i lepsi od niego.a czy Janas zrobił dobrze czy zle poznamy odpoweidz po zakonczeniu mistrzostw.oby dla Polski trwały jak najdłużej!!!do boju Polsko!!!
|
|
szkoda gadac plotki pff plotki 0 wiedzy a sie odzywacie ;c Ogladajcie czasem telewizje lokalna sie znaczy tv lomza lub tv ze studio skorpion. Bractwo jzu ponad pol roku ma. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
heh z tej radości rozjebali sobie plac Zamkowy hehe
|
|
mieszkos997 : ,,...Ok 50 rannych policjantów........" szkoda ze tylko rannych lepiej by bylo jak by bylo ok.50 martwych psuw .gratulacje dla kiboli kturzy walili psuw w dziure
|
|
Na końcu Nowogrodzkiej, za Multi-Pharme w prawo, prawie naprzeciwko "Kuchni domowej" jest nowy zakład, którzy otworzyło dwóch chłopaków, którzy pracowali w firmie "Moduł". Na pewno mieli dobre wzorce, a może ceny będą mieć bardziej promocyjne.
|
|
Janas strzelił sobie już sam gola i z kim on chce jechać na Mundial bez Franka który zdobył 7 goli w eliminacjach z tym atakiem co przedstawił to może se pograć na boisku na łazienkowskiej z wyspami owczymi Jestem pewien na 100% że nie mamy na co liczyć na wielkie sukcesy jeden mecz wygrany to dla nas sukces. Linia ataku to wołanie o pomste do nieba te matoły poza Maćkiem Żurawkim celnąć wpiłkę nie potrafią u nich z techniką to pomsta a co mówić żeby zagroźli bramce niemiec .Nie wiem chyba sam Janas ma zamiar wskoczyć na boisko i strzelać bramki Mogę się założyć ze Janas już moze myśleć po mudialu o rezygnacji z funkcji trenera. Janas+Listkiewicz=Szybki powrót do domu
|
|
Ptysiu80: poprzedniego posta pisałem nie wiedząc jeszcze o rozmiarach zniszczeń... ale wśród tysięcy kibiców zawsze znajdzie się kilkudziesięciu debili... a tak poza tym to nie wierzcie mediom, bo one trochę zmyślają 8) byłem tam i widziałem jak to było naprawdę... na początku nie było żadnej Policji (i nie wiem dlaczego na onecie napisali, że Policja niby próbowała udaremnić pochód na starówkę) - to było błędem, bo Policja powinna asekurować takie miejsca jak sklepy nocne czy ogródki i ogólnie obrzeża starówki... za to później jak już Policja wkroczyła to pałowali wszystkich - i starszych poważnych ludzi, którzy przyszli poświętować i głupich gówniarzy, którzy dali się sprowokować do burdy... najlepsze i najśmieszniejsze było to, że Ci zomowcy tłukli pałami szyby w sklepach i przystankach - nie wiem tylko po co??? może po to, żeby mieć pretekst do użycia broni gładkolufowej i gazów !?!? natomiast z tym sklepem nocnym, w którym pseudokibice zrobili sobie "promocję "to prawda... widziałem też ten wyrwany znak, ale cały efekt zniszczonej starówki to wynik starcia z prewencją... i jeszcze jedno: oddziały opancerzonej prewencji, które między 2 a 3 nad ranem maszerowały przez centrum pałowały dosłownie każdego - dostało się też ludziom, którzy nie byli w żaden sposób związani z Legią, a np. wracali sobie z klubu grupką 4 czy 5 osób... ogólnie porażka POLICJI !!! a tak dla Twojej wiadomości lubię Legię i cieszę się też, że ŁKS awansował do II Ligi, ale nigdy nie byłem jakimś zagorzałym kibicem ani jednego, ani drugiego klubu i w dupie mam te Wasze zgody, kosy itp...
|
|
:). Chodzi mi jedynie o WŁAŚCIWE nazewnictwo. Choćby dla tych co mniej się znają... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Czy ktoś posiada nową mape obwodnicy do wglądu słyszałem,że ma przebiegać w rejonie Kupisk,proszę o publikacje. waldek 27 nie płacz - kiedy odjade tramwaj???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |